LASTİK İŞ

KARAOSMANOĞLU'NUN MİNİK ZİYARETÇİLERİ

Kocaeli 29.09.2015 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAOSMANOĞLU'NUN MİNİK ZİYARETÇİLERİ

2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması nedeniyle İzmit TBMM İlkokulu öğrencileri ve idarecileri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması nedeniyle İzmit TBMM İlkokulu 4F öğrencileri Ecre Su Kılıçarslan, Yahya Yazıcı, Okul Müdürü İlyas Tosun, Öğretmen İbrahim Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğa’yı makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, “Yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerimizin fedakarca çalışacağından eminim. Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getirirken, geleceğimizin teminatları olan yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacaktır” dedi.   ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZGÜVEN VERMELİYİZ TBMM İlkokulu öğrenci ve idarecilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlerimizden ve idarecilerimizden ricam çocuklarımıza özgüven yükleyelim. Bu konunun üzerinde hassasiyetle durulması gereğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Eğitim kadromuzun, öğrencilerimiz ve ailelerin üzerindeki sorumluk, ülkemizin gelecekteki refah ve gelişmişliğine katkı sunacak insan kaynağının oluşmasıdır. Bu noktada özgüveni yerinde ve çağın gerekliliğine göre eğitiminde kendisine yönlendirebilecek bir nesil, Türkiye’yi gelecekte arzu ettiğimiz noktaya taşıyacaktır” diye konuştu.   SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ Başkan Karaosmanoğlu kendisini ziyaret eden minik öğrencilere yakın ilgi gösterirken onlara “Sizler bizim geleceğimizsiniz ”dedi. Ziyarette ülkemizdeki ve şehrimizdeki eğitim kadrosuna dönük olarak da, “Çocuklarımızı sevgi ve aşkla yetiştirerek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin fedakarca çalışmalarını biliyoruz. Bunun artarak devam edeceğini inanıyoruz. Çocuklarımızı bilgi takipçisi, araştırmacı ve her yöndeki eğitime açık bireyler olarak yetiştireceğiz. Unutulmamalı ki, insana ve eğitime yapılan yatırım, geleceğe yatırımdır. Yeni eğitim-öğretim dönemimiz hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması nedeniyle İzmit TBMM İlkokulu öğrencileri ve idarecileri Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret ettiler.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2015-2016 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması nedeniyle İzmit TBMM İlkokulu 4F öğrencileri Ecre Su Kılıçarslan, Yahya Yazıcı, Okul Müdürü İlyas Tosun, Öğretmen İbrahim Tuncer ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğa’yı makamında ağırladı. Başkan Karaosmanoğlu görüşmede, “Yeni eğitim-öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yetişmesinde öğretmenlerimizin fedakarca çalışacağından eminim. Öğretmenlerimiz kutsal bir görevi yerine getirirken, geleceğimizin teminatları olan yavrularımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlayacaktır” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖZGÜVEN VERMELİYİZ

TBMM İlkokulu öğrenci ve idarecilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlerimizden ve idarecilerimizden ricam çocuklarımıza özgüven yükleyelim. Bu konunun üzerinde hassasiyetle durulması gereğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Eğitim kadromuzun, öğrencilerimiz ve ailelerin üzerindeki sorumluk, ülkemizin gelecekteki refah ve gelişmişliğine katkı sunacak insan kaynağının oluşmasıdır. Bu noktada özgüveni yerinde ve çağın gerekliliğine göre eğitiminde kendisine yönlendirebilecek bir nesil, Türkiye’yi gelecekte arzu ettiğimiz noktaya taşıyacaktır” diye konuştu.

 

SİZLER GELECEĞİMİZSİNİZ

Başkan Karaosmanoğlu kendisini ziyaret eden minik öğrencilere yakın ilgi gösterirken onlara “Sizler bizim geleceğimizsiniz ”dedi. Ziyarette ülkemizdeki ve şehrimizdeki eğitim kadrosuna dönük olarak da, “Çocuklarımızı sevgi ve aşkla yetiştirerek, geleceğe güvenle bakmalarını sağlayacağız. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin fedakarca çalışmalarını biliyoruz. Bunun artarak devam edeceğini inanıyoruz. Çocuklarımızı bilgi takipçisi, araştırmacı ve her yöndeki eğitime açık bireyler olarak yetiştireceğiz. Unutulmamalı ki, insana ve eğitime yapılan yatırım, geleceğe yatırımdır. Yeni eğitim-öğretim dönemimiz hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.