LASTİK İŞ
ismail

KARAOSMANOĞLU'NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

21.05.2016 - 13:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KARAOSMANOĞLU'NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve İslâm Âlemi’nin Berat Kandili’ni kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, İslâm Dünyası üzerinde dolaşan karabulutların ve savaşların yerini barış ve huzur ortamının alması için bu günlerin birer vesile olmasını diledi. Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu bir kandil gecesine daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Dileğimiz odur maneviyatımızı en derinden htiğimiz böylesi günlerde özellikle kimsesiz ve yaşlı vatandaşlarımıza bir hal hatır sormak, ihtiyaçları varsa gidermek ve bir gönül alınması, riyadan uzak, huzur ve mutluluk dolu günlere kavuşmamızdır. Berat Gecesi’nin, kötülükleri ve yanlışları terk etmemize, iyilikte ve güzellikte buluşmamıza, kardeşlik, birlik ve beraberlik ve yardımlaşma içinde yaşamamıza vesile olmasını dilerim. Bu mübarek zamanlardaki tek duamız ise, İslâm coğrafyasına, birlik, barış, huzur, sağlık ve mutluluk gelmesi, gözyaşlarının dinmesidir. Bir yıllık çalışmalarımızı tefekkür etmemiz gereken bu günde herkesin kendi iç dünyasında kârda mı, zararda mı olduğunu düşünmesi gerekir. Bütün hemşehrilerimin ve İslâm Âlemi’nin mübarek Berat gecesini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. Bu vesileyle vatan ve millet nöbetindeki tüm Mehmetçiklerimizi, polislerimizi Yüce Allah’a emanet ediyor, Berat Kandili’nin ülkemize, milletimize ve İslam Âlemi’ne huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum. Berat Kandilimiz mübarek olsun” dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı bir mesajla hemşehrilerinin ve İslâm Âlemi’nin Berat Kandili’ni kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, İslâm Dünyası üzerinde dolaşan karabulutların ve savaşların yerini barış ve huzur ortamının alması için bu günlerin birer vesile olmasını diledi.

Başkan Karaosmanoğlu mesajında, “İçinde büyük hikmetler barındıran, mucizelerle dolu bir kandil gecesine daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Dileğimiz odur maneviyatımızı en derinden htiğimiz böylesi günlerde özellikle kimsesiz ve yaşlı vatandaşlarımıza bir hal hatır sormak, ihtiyaçları varsa gidermek ve bir gönül alınması, riyadan uzak, huzur ve mutluluk dolu günlere kavuşmamızdır. Berat Gecesi’nin, kötülükleri ve yanlışları terk etmemize, iyilikte ve güzellikte buluşmamıza, kardeşlik, birlik ve beraberlik ve yardımlaşma içinde yaşamamıza vesile olmasını dilerim. Bu mübarek zamanlardaki tek duamız ise, İslâm coğrafyasına, birlik, barış, huzur, sağlık ve mutluluk gelmesi, gözyaşlarının dinmesidir. Bir yıllık çalışmalarımızı tefekkür etmemiz gereken bu günde herkesin kendi iç dünyasında kârda mı, zararda mı olduğunu düşünmesi gerekir. Bütün hemşehrilerimin ve İslâm Âlemi’nin mübarek Berat gecesini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Bu vesileyle vatan ve millet nöbetindeki tüm Mehmetçiklerimizi, polislerimizi Yüce Allah’a emanet ediyor, Berat Kandili’nin ülkemize, milletimize ve İslam Âlemi’ne huzur, barış, kardeşlik ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum. Berat Kandilimiz mübarek olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.