KAR TİMLERİ İŞ BAŞINDA

23.04.2017 - 15:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAR TİMLERİ İŞ BAŞINDA

Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışında Büyükşehir Belediyesi kar timi teyakkuza geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nisan Ayı’nın son günlerinde Kocaeli’ye yağan kar yağışında yolların sürekli açık kalması için gün boyu mesai yapıyor. Kartepe ve yüksek kesimlerdeki kar yağışında Büyükşehir ekipleri vatandaşların hiçbir sorun yaşamamasını sağladı.   EKİPLER HAZIR KITA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı kar timi, ülkemizin bazı kesimlerini de etkileyen soğuk havalarda Kocaeli’de başlayan kar yağışında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartepe ve yüksek rakımdaki köylerde etkili olan yağışlarda, Büyükşehir ekipleri, grayderlerle yolları sürekli açık tuttu. Ekipleri ayrıca yollarda buzlanma oluşmaması için de tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile kar yağışının olduğu noktalarda hiçbir sorun bulunmuyor.
Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışında Büyükşehir Belediyesi kar timi teyakkuza geçti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Nisan Ayı’nın son günlerinde Kocaeli’ye yağan kar yağışında yolların sürekli açık kalması için gün boyu mesai yapıyor. Kartepe ve yüksek kesimlerdeki kar yağışında Büyükşehir ekipleri vatandaşların hiçbir sorun yaşamamasını sağladı.

 

EKİPLER HAZIR KITA

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı kar timi, ülkemizin bazı kesimlerini de etkileyen soğuk havalarda Kocaeli’de başlayan kar yağışında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartepe ve yüksek rakımdaki köylerde etkili olan yağışlarda, Büyükşehir ekipleri, grayderlerle yolları sürekli açık tuttu. Ekipleri ayrıca yollarda buzlanma oluşmaması için de tuzlama çalışmalarını da sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları ile kar yağışının olduğu noktalarda hiçbir sorun bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.