LASTİK İŞ

KAPLAN “ GENÇLİK MERKEZİ İSTİYORUZ”

Gölcük 21.08.2017 - 06:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAPLAN “ GENÇLİK MERKEZİ İSTİYORUZ”

Geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek aynı gün 3 ayrı programa katılan Başbakan Yıldırım’a konuyla ilgili bir dosya veren İsmail Kaplan, Başbakan Yıldırım’dan destek istedi.

Gençlerimizin yakasına yapışan ve onları ölüme götüren uyuşturucu illeti ile mücadele amacıyla kurulan Kavaklı Gençlik Derneği, ilgisizlik nedeni kapanmıştı. Kağanan derneğin başkanlığını yapan İsmail Kaplan ve arkadaşları, uyuşturucu illeti ile mücadelesine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek aynı gün 3 ayrı programa katılan Başbakan Yıldırım’a konuyla ilgili bir dosya veren İsmail Kaplan, Başbakan Yıldırım’dan destek istedi. Başbakan’ın otobüsünün Kavaklı da durması üzerine Başbakan’a seslenen gençler, daha önce hazırladıkları ve derneğin faaliyetleri ile ilgili notlar ve resimlerin bulunduğu dosyayı Başbakan Binali Yıldırım’a vermişti. Amaçlarının gençliğin yakasına yapışan uyuşturucu illeti ile mücadele etmek olduğunu ve bu batağa saplanan gençlerimizi rehabilite etmeyi amaçladıklarını söyleyen İsmail Kaplan yaptığı açıklamada şunları söyledi “Değerli gölcük halkı bildiğiniz üzere Başbakanımıza Gölcük'ün büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu bağımlılıyla  alakalı bir dosya verdim. bu dosyanın içerisinde derneğimizin 3 sene içerisinde yapmış olduğu faliyetlerin resimleri bulunmaktadır  Biz gölcük gençlerinin başbakanımızdan ricası  Tekbir gencimiz arkadaşımız kardeşimiz abimiz bu illet yüzünden can vermemesidir. Nacizane fikrim Gölcük'te gençlerimize bu konuyla alakalı bire bir eğitim veren bir kurum şart  Eğitim verilecek bu kurumun içerisinde ilk yapılması gereken gençlerin nefislerine hitap edecek bir ortam yaratmak bu ortam içerisinde hem spor yapabilecekler hem eğitim alacaklar hemde eğlenecekler bu şekilde 8 yaşından itibaren gençlerimizi bu ortam içerisine alıp maddeden uzak tutmuş olacağız  Bizim bu davranışımızı benimsemeyenler ve yanlış olarak görenler kendi menfaatinden başka birşey düşünmeyen insanlardır.
Geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek aynı gün 3 ayrı programa katılan Başbakan Yıldırım’a konuyla ilgili bir dosya veren İsmail Kaplan, Başbakan Yıldırım’dan destek istedi.

Gençlerimizin yakasına yapışan ve onları ölüme götüren uyuşturucu illeti ile mücadele amacıyla kurulan Kavaklı Gençlik Derneği, ilgisizlik nedeni kapanmıştı.

Kağanan derneğin başkanlığını yapan İsmail Kaplan ve arkadaşları, uyuşturucu illeti ile mücadelesine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta ilçemize gelerek aynı gün 3 ayrı programa katılan Başbakan Yıldırım’a konuyla ilgili bir dosya veren İsmail Kaplan, Başbakan Yıldırım’dan destek istedi.

Başbakan’ın otobüsünün Kavaklı da durması üzerine Başbakan’a seslenen gençler, daha önce hazırladıkları ve derneğin faaliyetleri ile ilgili notlar ve resimlerin bulunduğu dosyayı Başbakan Binali Yıldırım’a vermişti.

Amaçlarının gençliğin yakasına yapışan uyuşturucu illeti ile mücadele etmek olduğunu ve bu batağa saplanan gençlerimizi rehabilite etmeyi amaçladıklarını söyleyen İsmail Kaplan yaptığı açıklamada şunları söyledi

“Değerli gölcük halkı bildiğiniz üzere Başbakanımıza Gölcük'ün büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu bağımlılıyla  alakalı bir dosya verdim.

bu dosyanın içerisinde derneğimizin 3 sene içerisinde yapmış olduğu faliyetlerin resimleri bulunmaktadır 

Biz gölcük gençlerinin başbakanımızdan ricası 

Tekbir gencimiz arkadaşımız kardeşimiz abimiz bu illet yüzünden can vermemesidir.

Nacizane fikrim Gölcük'te gençlerimize bu konuyla alakalı bire bir eğitim veren bir kurum şart 

Eğitim verilecek bu kurumun içerisinde ilk yapılması gereken gençlerin nefislerine hitap edecek bir ortam yaratmak bu ortam içerisinde hem spor yapabilecekler hem eğitim alacaklar hemde eğlenecekler bu şekilde 8 yaşından itibaren gençlerimizi bu ortam içerisine alıp maddeden uzak tutmuş olacağız 

Bizim bu davranışımızı benimsemeyenler ve yanlış olarak görenler kendi menfaatinden başka birşey düşünmeyen insanlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.