LASTİK İŞ
ismail

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Sağlık 06.02.2020 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAN BAĞIŞINA YOĞUN İLGİ

Kızılay Gölcük Şubesi tarafından kan bağış kampanyası kapsamında bu gün Gölcük Barbaros ilkokulunda stant kurarak kan bağış kampanyasını devam ettiriyor.

Sürekli ihtiyaç olan kan için kan bağış kampanyasını düzenleyen Kızılay Gölcük şube başkanlığı depolarda kan bulundurulması ilçemizin belirli noktalarında Kan bağış stantları kuruyor. Bu kapsamda bu kez Gölcük Barbaros ilkokul binasında kan bağış stantlarını kurdu. Kurulan kan bağış stantları ilgi görürken, kan bağışı konusunda kısa bir açıklama yapan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış; “kan her zaman insanlar için ihtiyaçtır.  Bu nedenle hastanelerimizde kan deposunda kan bulundurmak amacıyla kan bağış kampanyalarımızı sürdürüyoruz. Biz kurum olarak arkadaşlarımızı n gayretli çalışmalarından dolayı ilçemizde belirli noktalarda kan bağış stantlarını kuruyoruz. Sonuç olarak her kurduğumuz kan bağış stantları halkımız tarafından çok ilgi görüyor. Kan bağışları artıyor. Ama halen yeteri miktarda kan bulunmamaktadır. Bir damla kan hayat kurtarıyor” dedi. Fahri Haner  
Kızılay Gölcük Şubesi tarafından kan bağış kampanyası kapsamında bu gün Gölcük Barbaros ilkokulunda stant kurarak kan bağış kampanyasını devam ettiriyor.

Sürekli ihtiyaç olan kan için kan bağış kampanyasını düzenleyen Kızılay Gölcük şube başkanlığı depolarda kan bulundurulması ilçemizin belirli noktalarında Kan bağış stantları kuruyor. Bu kapsamda bu kez Gölcük Barbaros ilkokul binasında kan bağış stantlarını kurdu. Kurulan kan bağış stantları ilgi görürken, kan bağışı konusunda kısa bir açıklama yapan Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış; “kan her zaman insanlar için ihtiyaçtır.  Bu nedenle hastanelerimizde kan deposunda kan bulundurmak amacıyla kan bağış kampanyalarımızı sürdürüyoruz. Biz kurum olarak arkadaşlarımızı n gayretli çalışmalarından dolayı ilçemizde belirli noktalarda kan bağış stantlarını kuruyoruz. Sonuç olarak her kurduğumuz kan bağış stantları halkımız tarafından çok ilgi görüyor. Kan bağışları artıyor. Ama halen yeteri miktarda kan bulunmamaktadır. Bir damla kan hayat kurtarıyor” dedi.
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.