LASTİK İŞ
ismail

KAMU KURUMLARI DENEĞİ KAHVALTIYA HAZIR

Gölcük 19.04.2018 - 16:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAMU KURUMLARI DENEĞİ KAHVALTIYA HAZIR

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği 29 Nisan’da Kadırga Tesislerinde yapacağı kahvaltıya hazırlanıyor.

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  Başkanı Lütfü Yılmaz, Dernek yöneticileri  Ayşe Dışpınar, Emine Akboyun, Hakan Bıçakçı ve  Mustafa Cintaş Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve  FORD İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy’u ziyaret ederek geleneksel hale  gelen kahvaltıya davet etti.   ÖNEMLİ BİR DERNEKSİNİZ Kaymakam  Mustafa Altıntaş, “İlçemizde bir çok dernek var ancak siz kurumsal olarak önemli bir derneksiniz. Sizlerin yılda bir yaptığı etkinlikleri önemsiyorum. İlçemizde yaşayan insanları bir araya getirerek Türk gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorsunuz. Derneğinizde hem kamu kurumlarında görevli arkadaşlar hem de ilçemizin önde gelen isimleri bulunuyor”dedi.  FORD İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy “Böyle bir derneğimiz olduğu için sizleri kutluyorum. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyarım” dedi. BİRLİKTELİĞİ SİMGELİYORSUNUZ Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Geleneksel hale getirdiğiniz buluşmalar ilçemizde birlikteliği simgeliyor. Derneğiniz ne bir hemşehri derneği nede bir siyasi partiye bağlı Dernek. Sizler İlçemizde ki tüm kurumları siyasi partileri, dernekleri bir araya getirerek güzel şeylere imza atıyorsunuz. Dernek başkanını ve tüm yönetimini kutluyorum”dedi.
Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği 29 Nisan’da Kadırga Tesislerinde yapacağı kahvaltıya hazırlanıyor.

Gölcük'ü Kalkındırma ve Kamu Kurumlarını Destekleme Derneği  Başkanı Lütfü Yılmaz, Dernek yöneticileri  Ayşe Dışpınar, Emine Akboyun, Hakan Bıçakçı ve  Mustafa Cintaş Kaymakam Mustafa Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve  FORD İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy’u ziyaret ederek geleneksel hale  gelen kahvaltıya davet etti.
 
ÖNEMLİ BİR DERNEKSİNİZ
Kaymakam  Mustafa Altıntaş, “İlçemizde bir çok dernek var ancak siz kurumsal olarak önemli bir derneksiniz. Sizlerin yılda bir yaptığı etkinlikleri önemsiyorum. İlçemizde yaşayan insanları bir araya getirerek Türk gelenek ve göreneklerini devam ettiriyorsunuz. Derneğinizde hem kamu kurumlarında görevli arkadaşlar hem de ilçemizin önde gelen isimleri bulunuyor”dedi. 

FORD İnsan Kaynakları Direktörü Ali Rıza Aksoy “Böyle bir derneğimiz olduğu için sizleri kutluyorum. Sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyarım” dedi.

BİRLİKTELİĞİ SİMGELİYORSUNUZ
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Geleneksel hale getirdiğiniz buluşmalar ilçemizde birlikteliği simgeliyor. Derneğiniz ne bir hemşehri derneği nede bir siyasi partiye bağlı Dernek. Sizler İlçemizde ki tüm kurumları siyasi partileri, dernekleri bir araya getirerek güzel şeylere imza atıyorsunuz. Dernek başkanını ve tüm yönetimini kutluyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.