LASTİK İŞ
ismail

KAÇAK ÇALIŞAN FİRMA SALDIRDI

Kocaeli 06.08.2017 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KAÇAK ÇALIŞAN FİRMA SALDIRDI

Bu sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Hava Limanı’nda şok bir olay yaşandı. AKMİS Seyahat personeline korsan taşımacılık yapan bir şahıs bıçakla saldırdı.

OTOBÜSLERİMİZİ TANKLARA SİPER ETTİK Konuyu kamuoyuna AKMİS Seyahatin eski personellerinden gazeteci Erhan Altıparkmak duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyla ilgili yorumda bulunan Ümit Karaalp, “Sabiha gökçen havaalanında işlerimizin ve kardeşlerimizin yanındayız. Kimse şunu unutmasın, 7 yıldır havaalanına hizmet ediyoruz 15 Temmuz alçak darbe girişimi akşamı bu vatanda ekmek yiyen Kişiler olarak sabiha gökçen havaalanına tanklar girmesin diye otobüslerimizi tankların önüne siper ettik. Şimdi bizi ekmeğimizle tehdit ediyorlar. Basiretsiz yöneticiler yetkililer cezayı bize kesmeye kalkıyorlar. Yaklaşık 200 kişiye ekmek veren firmayız ekmekle oynamak o kadar kolay mı? Biz burada işimizin ve kardeşlerimizin yanındayız yetkililere defalarca yazılı evrak verdik gelinen nokta vahim Allah yardımcımız olsun” dedi. SEYİRCİ KALIYORLAR AKMİS Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Maalesef hak hukuk kalmadı. Yıllardır bu kargaşa devam ediyor. Kolluk kuvvetleri görevini yapmıyor. Bu olayı bu noktaya getiren görevini yapmayan kanu yöneticileridir” açıklamasında bulundu.
Bu sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Hava Limanı’nda şok bir olay yaşandı. AKMİS Seyahat personeline korsan taşımacılık yapan bir şahıs bıçakla saldırdı.

OTOBÜSLERİMİZİ TANKLARA SİPER ETTİK

Konuyu kamuoyuna AKMİS Seyahatin eski personellerinden gazeteci Erhan Altıparkmak duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden saldırıyla ilgili yorumda bulunan Ümit Karaalp, “Sabiha gökçen havaalanında işlerimizin ve kardeşlerimizin yanındayız. Kimse şunu unutmasın, 7 yıldır havaalanına hizmet ediyoruz 15 Temmuz alçak darbe girişimi akşamı bu vatanda ekmek yiyen Kişiler olarak sabiha gökçen havaalanına tanklar girmesin diye otobüslerimizi tankların önüne siper ettik. Şimdi bizi ekmeğimizle tehdit ediyorlar. Basiretsiz yöneticiler yetkililer cezayı bize kesmeye kalkıyorlar. Yaklaşık 200 kişiye ekmek veren firmayız ekmekle oynamak o kadar kolay mı? Biz burada işimizin ve kardeşlerimizin yanındayız yetkililere defalarca yazılı evrak verdik gelinen nokta vahim Allah yardımcımız olsun” dedi.

SEYİRCİ KALIYORLAR

AKMİS Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, “Maalesef hak hukuk kalmadı. Yıllardır bu kargaşa devam ediyor. Kolluk kuvvetleri görevini yapmıyor. Bu olayı bu noktaya getiren görevini yapmayan kanu yöneticileridir” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.