LASTİK İŞ
ismail

KIZILAY’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET

Gölcük 18.09.2019 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

KIZILAY’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET

İlçemize kaymakam olarak yeni atanan Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İlçemizde Eylül başında göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri başlayarak ve devam ediyor. Bu kapsamda Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek yeni görevini hayırlı olmasını dileyerek ilçemize hoş geldiniz dediler.  Gölcük ziyaretten memnun olduğunu belirten kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Ben Gölcük gibi şirin bir ilçeye atanarak göreve başlamamda kendimi çok şanslı his ediyorum. Göreve yeni başladım. Şirin ilçemizi tanımaya başladım. Bu şirin ilçemize siz sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte en iyi hizmeti vereceğimizi gönülden inanıyorum. Ben nerede görev yaptıysam orası benim kendi memleketim oldu.  Bu gün ben bu şirin ve güzel ilçemiz Gölcük'te göreve başladım. Bu şirin ilçemiz benim kendi memleketim ve ilçemdir. İlçemize en güzel hizmeti yapa bilmek için tüm insanlarımızla birlik ve beraberliği sağlayacağız” dedi. Fahri Haner 
İlçemize kaymakam olarak yeni atanan Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İlçemizde Eylül başında göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri başlayarak ve devam ediyor. Bu kapsamda Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış ve yönetimi ile birlikte Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek yeni görevini hayırlı olmasını dileyerek ilçemize hoş geldiniz dediler. 

Gölcük ziyaretten memnun olduğunu belirten kaymakamı Cengiz Karabulut; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Ben Gölcük gibi şirin bir ilçeye atanarak göreve başlamamda kendimi çok şanslı his ediyorum. Göreve yeni başladım. Şirin ilçemizi tanımaya başladım. Bu şirin ilçemize siz sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte en iyi hizmeti vereceğimizi gönülden inanıyorum. Ben nerede görev yaptıysam orası benim kendi memleketim oldu.  Bu gün ben bu şirin ve güzel ilçemiz Gölcük'te göreve başladım. Bu şirin ilçemiz benim kendi memleketim ve ilçemdir. İlçemize en güzel hizmeti yapa bilmek için tüm insanlarımızla birlik ve beraberliği sağlayacağız” dedi.

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.