LASTİK İŞ

JANJAN TOY'S GÖLCÜK'DE AÇILDI

Ekonomi 15.04.2017 - 09:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

JANJAN TOY'S GÖLCÜK'DE AÇILDI

İlimizin en iyi oyuncak mağazaları arasına girmeyi başaran JanJan Toy’s oyuncak/bisiklet mağazası, 6’ncı şubesini Gölcük’te açtı

Çocukların vazgeçilmezi olan oyuncak mağazaları arasında yerini alan JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası’nın 6’ncı şubesi Gölcük’te açıldı. Türkiye’de Orhangazi ve Sakarya’da birer şubesi bulunan oyuncak mağazası, Kocaeli’de ise 4’üncü şubesini açmış oldu. Böylece JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası sayısı Türkiye genelinde 6’ya ulaştı. İşletmeciliğini Ergin Yaman’ın üstlendiği mağaza, 6 personeliyle halka hizmet vermeye başladı. TÖRENE YOĞUN İLGİ Gölcük Dumlupınar Mahallesi Yavuz Caddesi 121/A-B adresinde hizmete açılan JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası’nın açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Gürel, İlçe Müfütsü Mehmet yazıcı ve çok sayıda aile çocukları ile katılım sağladı.   İNDİRİM İSTİYORUZ Törende ilk konuşmayı yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Mağazamızın açılışını yaparken hem mutluluğumu hem üzüntümü sizinle paylaşmak istiyorum. Benim de torum var. Benim de cebime dokunacak. İşimiz zor. Şimdiden indirim istiyoruz. Güzel bir noktada, yarınımızın geleceği olan çocuklarımız için oyuncakların satılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah müessese sahipleri beklentilerini karşılar. İyiyi, güzeli ucuza satar. Gölcük’ümüze hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.   EKONOMİMİZ CANLANACAK Ellibeş’in ardından konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise, “Gölcük gelişiyor, Gölcük’te ticaret canlanıyor. Yatırımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu caddemiz de Gölcük’te ticaret yönünden bölgenin en iyi yerlerinden birisi haline gelir. Çünkü siz iyiyi satarsanız, buradaki ekonomi de canlanacak, insanlarımız da şenlenecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın ettiği duanın ardından protokol mensupları mağazanın açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi.
İlimizin en iyi oyuncak mağazaları arasına girmeyi başaran JanJan Toy’s oyuncak/bisiklet mağazası, 6’ncı şubesini Gölcük’te açtı

Çocukların vazgeçilmezi olan oyuncak mağazaları arasında yerini alan JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası’nın 6’ncı şubesi Gölcük’te açıldı. Türkiye’de Orhangazi ve Sakarya’da birer şubesi bulunan oyuncak mağazası, Kocaeli’de ise 4’üncü şubesini açmış oldu. Böylece JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası sayısı Türkiye genelinde 6’ya ulaştı. İşletmeciliğini Ergin Yaman’ın üstlendiği mağaza, 6 personeliyle halka hizmet vermeye başladı.

TÖRENE YOĞUN İLGİ

Gölcük Dumlupınar Mahallesi Yavuz Caddesi 121/A-B adresinde hizmete açılan JanJan Toy’s Oyuncak/Bisiklet Mağazası’nın açılış törenine Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle, Gölcük İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Faruk Keskin, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Asayiş Hizmetleri Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Naim Gürel, İlçe Müfütsü Mehmet yazıcı ve çok sayıda aile çocukları ile katılım sağladı.

 

İNDİRİM İSTİYORUZ

Törende ilk konuşmayı yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Mağazamızın açılışını yaparken hem mutluluğumu hem üzüntümü sizinle paylaşmak istiyorum. Benim de torum var. Benim de cebime dokunacak. İşimiz zor. Şimdiden indirim istiyoruz. Güzel bir noktada, yarınımızın geleceği olan çocuklarımız için oyuncakların satılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah müessese sahipleri beklentilerini karşılar. İyiyi, güzeli ucuza satar. Gölcük’ümüze hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

EKONOMİMİZ CANLANACAK

Ellibeş’in ardından konuşan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ise, “Gölcük gelişiyor, Gölcük’te ticaret canlanıyor. Yatırımcı arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu caddemiz de Gölcük’te ticaret yönünden bölgenin en iyi yerlerinden birisi haline gelir. Çünkü siz iyiyi satarsanız, buradaki ekonomi de canlanacak, insanlarımız da şenlenecek. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın ettiği duanın ardından protokol mensupları mağazanın açılış kurdelesini keserek mağazayı gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.