İZMİT-GÖLCÜK METROSU GELİYOR

Gölcük 23.05.2018 - 16:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZMİT-GÖLCÜK METROSU GELİYOR

Kocaeli Raylı Sistem Hatları Proje Tasarım ve Danışmanlık Hizmetinin ön yeterlilik ihalesi gerçekleştirildi

Kuzey hafif raylı Kesin Projesi, Gölcük hafif raylı Ön Projesi, Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Kesin Projesi, Stadyum Tramvay Hattı Uygulama Projesi, Kuruçeşme Tramvay Hattı Uygulama Projesi, Körfez -Derince Bölgesi Tramvay Hatları Ön Projeleri için Kocaeli Raylı Sistem Hatları Proje Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Alım İşi ihalesi Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapıldı. Danışmanlık hizmeti ihalesine 7 firma başvuruda bulundu. İhale başkanlığını Etüt ve Plan Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş yaptı. İkinci aşamaya yeterli bulunan firmalar davet edilecek. İŞTE TEKLİFTE BULUNAN FİRMALAR Su Yapı Mühendislik ve Müşavirlik (Ankara) Eng.Arc.Hıtecture, S.A.U  ve  Upco Teknik Müteahhitlik ve Müşavirlik (Ankara) Ove Arup ve Arup Mühendislik (İstanbul) Yüksel Proje Uluslararası A.Ş (Ankara) TPF Getinsa euroestudios ve Altınok Müşavirlik Mühendislik Optim Obermeyer Proje Teknik Bilgi İşlem Merkezi A.Ş ve Erka-As Proje ve Aras. Ltd. Sti. (Ankara) Proyapı Mühendislik ve Müşavirlik Yapı A.Ş (Ankara)   KÖRFEZ-KÖSEKÖY VE İZMİT-GÖLCÜK METROSU GELİYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl tramvay projesini hayata geçirdi. Kent merkezinde yalnızca 11 duraktan oluşmasına rağmen büyük ilgi toplayan ve pek çok vatandaşın hayatını kolaylaştırdı. Körfez-Köseköy arasında 37 kilometre uzunluğunda bir metro hattı için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi yepyeni bir hat için de ön proje çalışmalarını başlattı. Bu hat 20 kilometre uzunluğundaki Gölcük-İzmit hattı. Söz konusu hat için ön projenin proje tasarım ve danışmanlık hizmeti ihalesi yapıldı. İhale İhaleyi kazanan firmaya çalışmasını tamamlamak için 450 gün verilecek.
Kocaeli Raylı Sistem Hatları Proje Tasarım ve Danışmanlık Hizmetinin ön yeterlilik ihalesi gerçekleştirildi

Kuzey hafif raylı Kesin Projesi, Gölcük hafif raylı Ön Projesi, Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Kesin Projesi, Stadyum Tramvay Hattı Uygulama Projesi, Kuruçeşme Tramvay Hattı Uygulama Projesi, Körfez -Derince Bölgesi Tramvay Hatları Ön Projeleri için Kocaeli Raylı Sistem Hatları Proje Tasarım ve Danışmanlık Hizmetleri Alım İşi ihalesi Büyükşehir Belediyesi eski meclis salonunda yapıldı. Danışmanlık hizmeti ihalesine 7 firma başvuruda bulundu. İhale başkanlığını Etüt ve Plan Şube Müdürü Cüneyt Çetintaş yaptı. İkinci aşamaya yeterli bulunan firmalar davet edilecek.

İŞTE TEKLİFTE BULUNAN FİRMALAR

Su Yapı Mühendislik ve Müşavirlik (Ankara)

Eng.Arc.Hıtecture, S.A.U  ve  Upco Teknik Müteahhitlik ve Müşavirlik (Ankara)

Ove Arup ve Arup Mühendislik (İstanbul)

Yüksel Proje Uluslararası A.Ş (Ankara)

TPF Getinsa euroestudios ve Altınok Müşavirlik Mühendislik

Optim Obermeyer Proje Teknik Bilgi İşlem Merkezi A.Ş ve Erka-As Proje ve Aras. Ltd. Sti. (Ankara)

Proyapı Mühendislik ve Müşavirlik Yapı A.Ş (Ankara)

 

KÖRFEZ-KÖSEKÖY VE İZMİT-GÖLCÜK METROSU GELİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl tramvay projesini hayata geçirdi. Kent merkezinde yalnızca 11 duraktan oluşmasına rağmen büyük ilgi toplayan ve pek çok vatandaşın hayatını kolaylaştırdı. Körfez-Köseköy arasında 37 kilometre uzunluğunda bir metro hattı için düğmeye basan Büyükşehir Belediyesi yepyeni bir hat için de ön proje çalışmalarını başlattı. Bu hat 20 kilometre uzunluğundaki Gölcük-İzmit hattı. Söz konusu hat için ön projenin proje tasarım ve danışmanlık hizmeti ihalesi yapıldı. İhale İhaleyi kazanan firmaya çalışmasını tamamlamak için 450 gün verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.