İZCİLER YEMİN ETTİ

Spor 18.01.2018 - 19:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İZCİLER YEMİN ETTİ

Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü aday izcileri, düzenlenen törenle izci andı ve türesini okuyarak yemin etti.

Kulübün Gölcük İzci Ünitesinde çalışmalara katılan 32 aday izcinin yemin ettiği törene izcilerin velileri başta olmak üzere; Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitim ve Program Kurulu Üyesi Eğitimci Lider Muzaffer Gündüz, İzcilik İl Temsilcisi Önder Alioğlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, izci liderleri ve kulüp üyeleri katıldılar. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kulüp izcilerinden İbrahim Haktan Şahin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, liderleri tarafından kulübün renkleri olan turkuaz-lacivert fularlar izcilerin boyunlarına takıldı. Program organizatörü İzci Lideri Nuri DÜZ; “Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü olarak, yemin ederek kulüp izcimiz olmaya hak kazanan tüm izcilerimizi tebrik ediyor, velilerimize ve liderlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
Kocaeli Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü aday izcileri, düzenlenen törenle izci andı ve türesini okuyarak yemin etti.

Kulübün Gölcük İzci Ünitesinde çalışmalara katılan 32 aday izcinin yemin ettiği törene izcilerin velileri başta olmak üzere; Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitim ve Program Kurulu Üyesi Eğitimci Lider Muzaffer Gündüz, İzcilik İl Temsilcisi Önder Alioğlu, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, izci liderleri ve kulüp üyeleri katıldılar. Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve kulüp izcilerinden İbrahim Haktan Şahin’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, liderleri tarafından kulübün renkleri olan turkuaz-lacivert fularlar izcilerin boyunlarına takıldı.

Program organizatörü İzci Lideri Nuri DÜZ; “Lider Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü olarak, yemin ederek kulüp izcimiz olmaya hak kazanan tüm izcilerimizi tebrik ediyor, velilerimize ve liderlerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.