LASTİK İŞ
ismail

İSU GELENEKSEL İFTARINI GÖLCÜK'TE YAPTI

05.07.2015 - 19:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İSU GELENEKSEL İFTARINI GÖLCÜK'TE YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programının ikincisi Gölcük, Başiskele, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programının ikincisi Gölcük, Başiskele, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te düzenlendi.   Gölcük Kavaklı sahilinde yer alan My Live Restaurant’ta düzenlenen iftara, Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Aziz Temiz, Alaeddin Alkaç ve Ali Sağlık, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve personeli katıldı.   GENEL MÜDÜR BAYRAM,”İNSANLARA HAYAT GÖTÜRÜYORUZ.” Açılan iftarın ardından bir konuşma yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bayram, “Her zaman söylüyoruz, “İSU bir aile ve bir ekip”. Aile olmanın ekip olmanın da gerekleri olarak güzellikleri, sıkıntıları, acıları, dertleri paylaşıyoruz. Biz bu  ekiple hayatı paylaşıyoruz. Rabbimize hamd ediyorum ki böyle bir görev vermiş; İnsanlara su temin ediyor, evlere su götürüyor ve evlerden atıksuyu uzaklaştırıyoruz. Hayat götürüyoruz. Bunu da hep beraber yapıyoruz; yöneticilerimiz, şantiyedeki ekibimiz, çaycımızla, ustamızla birlikte götürüyoruz. İsterim ki bu beraberlik için çok sık bir araya gelelim, hepinizle sohbet edip, paylaşayım, dertleşeyim. Bu mümkün olmuyor. Bu tür programlarda sizleri görüyorum, sizlerin yüzünüzdeki hizmet etme aşkını, birbirinizle olan muhabbeti izliyorum. Ondan da çok memnun oluyorum. Böyle bir ekibin parçası olmaktan, idare etmekten ve beraber çalışmaktan son derece bahtiyarım. Hepinizin ellerine kollarına sağlık. Büroda, arazide, şantiyede, ramazanda işlerini yaparak hizmet eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Kimseyi susuz bırakmıyoruz, kimseye kendi hizmet alanımızda sıkıntı vermiyoruz. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Bu tür programlarda buluşmayı diliyorum. ”dedi.   Gün batımının eşliğinde düzenlenen iftar programı, yöneticiler ve çalışanların çay eşliğinde sohbet ve kaynaşmaları ile geç saatlere kadar sürdü.  Kurumun üçüncü iftar programı Salı günü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gebze’de yapılacak.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programının ikincisi Gölcük, Başiskele, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği iftar programının ikincisi Gölcük, Başiskele, Karamürsel ve Kartepe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gölcük’te düzenlendi.
 
Gölcük Kavaklı sahilinde yer alan My Live Restaurant’ta düzenlenen iftara, Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Aziz Temiz, Alaeddin Alkaç ve Ali Sağlık, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve personeli katıldı.
 
GENEL MÜDÜR BAYRAM,”İNSANLARA HAYAT GÖTÜRÜYORUZ.”
Açılan iftarın ardından bir konuşma yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Bayram, “Her zaman söylüyoruz, “İSU bir aile ve bir ekip”. Aile olmanın ekip olmanın da gerekleri olarak güzellikleri, sıkıntıları, acıları, dertleri paylaşıyoruz. Biz bu  ekiple hayatı paylaşıyoruz. Rabbimize hamd ediyorum ki böyle bir görev vermiş; İnsanlara su temin ediyor, evlere su götürüyor ve evlerden atıksuyu uzaklaştırıyoruz. Hayat götürüyoruz. Bunu da hep beraber yapıyoruz; yöneticilerimiz, şantiyedeki ekibimiz, çaycımızla, ustamızla birlikte götürüyoruz. İsterim ki bu beraberlik için çok sık bir araya gelelim, hepinizle sohbet edip, paylaşayım, dertleşeyim. Bu mümkün olmuyor. Bu tür programlarda sizleri görüyorum, sizlerin yüzünüzdeki hizmet etme aşkını, birbirinizle olan muhabbeti izliyorum. Ondan da çok memnun oluyorum. Böyle bir ekibin parçası olmaktan, idare etmekten ve beraber çalışmaktan son derece bahtiyarım. Hepinizin ellerine kollarına sağlık. Büroda, arazide, şantiyede, ramazanda işlerini yaparak hizmet eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hepiniz bizim için değerlisiniz. Kimseyi susuz bırakmıyoruz, kimseye kendi hizmet alanımızda sıkıntı vermiyoruz. Hepinize sağlık sıhhat diliyorum. Bu tür programlarda buluşmayı diliyorum. ”dedi.
 
Gün batımının eşliğinde düzenlenen iftar programı, yöneticiler ve çalışanların çay eşliğinde sohbet ve kaynaşmaları ile geç saatlere kadar sürdü.  Kurumun üçüncü iftar programı Salı günü Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası İlçe Şube Müdürlüğü personelinin katılımı ile Gebze’de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.