İSU'DAN ZEHİRLENME AÇIKLAMASI'

Gölcük 24.08.2015 - 19:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İSU'DAN ZEHİRLENME AÇIKLAMASI'

İSU Genel Müdürlüğü, Bahçecik’te birçok vatandaşın hastalanmasına yol açan ‘su vakası’ ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Su kalitesinde değişiklik olduğunu ifade eden yetkililer, yapılan çalışmayla aksaklığın giderildiğini belirtti

İŞTE İSU’DAN YAPILAN O AÇIKLAMA Başiskele ilçesi Bahçecik bölgesinde 20.08.2015 tarihinde, sindirim sisteminde rahatsızlık dolayısıyla sağlık kuruluşlarına başvurular olmuştur. Problemin su kaynaklı olabileceği ihtimali üzerine gerekli inceleme hemen başlatılmıştır. Gelinen nokta itibariyle yerel kaynak sularımızdan beslenen bölgede geçen hafta içinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olması dolayısıyla kısa süreli de olsa su kalitesinde değişiklik tespit edilmiş; şebekeye müdahale edilerek şok klorlama yapılmış ve klor miktarı sınırlar içinde yükseltilerek gerekli teknik tedbirler alınmıştır. Hadise münferit bir bölgeyle sınırlı olup şebekenin değişik noktalarından alınan numunelerin analiziyle durumun normale döndüğü görülmüştür. Bölgede su kalitesinin hassasiyetle izlenmesine devam edilmektedir. Vatandaşlarımız şebeke suyunu güvenle kullanabilirler. Kocaeli genelinde şebeke suyu Scada sistemiyle sürekli takip edilmekte ve abonelerimize kaliteli şebeke suyu ulaştırılmaktadır. Vatandaşlarımız, İSU güvencesinde olan çeşme suyumuzu gönül rahatlığıyla içmekte ve kullanmaktadırlar.
İSU Genel Müdürlüğü, Bahçecik’te birçok vatandaşın hastalanmasına yol açan ‘su vakası’ ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Su kalitesinde değişiklik olduğunu ifade eden yetkililer, yapılan çalışmayla aksaklığın giderildiğini belirtti

İŞTE İSU’DAN YAPILAN O AÇIKLAMA

Başiskele ilçesi Bahçecik bölgesinde 20.08.2015 tarihinde, sindirim sisteminde rahatsızlık dolayısıyla sağlık kuruluşlarına başvurular olmuştur. Problemin su kaynaklı olabileceği ihtimali üzerine gerekli inceleme hemen başlatılmıştır.

Gelinen nokta itibariyle yerel kaynak sularımızdan beslenen bölgede geçen hafta içinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üstünde olması dolayısıyla kısa süreli de olsa su kalitesinde değişiklik tespit edilmiş; şebekeye müdahale edilerek şok klorlama yapılmış ve klor miktarı sınırlar içinde yükseltilerek gerekli teknik tedbirler alınmıştır.

Hadise münferit bir bölgeyle sınırlı olup şebekenin değişik noktalarından alınan numunelerin analiziyle durumun normale döndüğü görülmüştür. Bölgede su kalitesinin hassasiyetle izlenmesine devam edilmektedir. Vatandaşlarımız şebeke suyunu güvenle kullanabilirler.

Kocaeli genelinde şebeke suyu Scada sistemiyle sürekli takip edilmekte ve abonelerimize kaliteli şebeke suyu ulaştırılmaktadır. Vatandaşlarımız, İSU güvencesinde olan çeşme suyumuzu gönül rahatlığıyla içmekte ve kullanmaktadırlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.