LASTİK İŞ
ismail

İŞERİ ''TEHLİKEYİ BERTARAF ETMEK İÇİN HAYIR''

Asayiş 22.01.2017 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''TEHLİKEYİ BERTARAF ETMEK İÇİN HAYIR''

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri getirilmek istenen anayasa değişikliğinin, Cumhuriyeti, demokrasimizi, milletin egemenliğini rafa kaldıran maddelerini daha geniş halk kitlelerine anlatmak için oluşturduğu hedef doğrultusunda düzenlemekte olduğu mahalle temsilcileri ve parti üyelerinin katıldığı toplantılarına Değirmendere temsilciliğinde devam etti.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yalı mahallesi,  Cumhuriyet ve Yukarı Mahalleden yaklaşık 160 üye ve temsilcinin katıldığı toplantıda  ana yasa değişikliği ile neler olacağını anlattı. MAHALLELERDE ANA YASAYI ANLATACAĞIZ Başkan İşeri “Anayasa değişikliğinin sakıncalarını anlatmak için düzenlemiş olduğumuz mahalle bazlı toplantılarımız hız kesmeden devam edecektir. Bunun için öncelikli olarak,Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan tarafından hazırlanan "Anayasa Değişikliği Ne Getiriyor-30 soru 30 cevap" kitapçığını iyi okumamız,anlamamız gerekiyor. Mahalle temsilcilerimiz, kendi mahallelerindeki üyelerimizle toplantılar yaparak daha etkin söylem birliği oluşturmak için çaba harcayacaklardır. ORTAK İRADE Başkan İşeri “Bu zorlu süreçte  üyelerimiz çevresindeki partili olsun olmasın tüm seçmenlere görüşlerimizi aktararak telkinde bulunacak. Bunun siyaseti aşan,devletin devamlılığı sorunu olduğuna özellikle vurgu yapılacaktır.-İlçe Yönetimi olarak,Siyasi Partilerle,STKlarla sendikalarla görüşeceğiz. Milletin egemenliğini rafa kaldıran bu değişikliğe karşı ortak irade oluşturmak için yapılması gereken ne ise fazlasını yapacağız. TEHLİKEYİ BERTARAF ETMEK İÇİN HAYIR Başkan İşeri “Son olarak,nerede ise kesinleşen referandumda oy kullanacak tüm vatandaşlarıma şunu söylemek isterim. Aksaklıklarına rağmen parlamenter demokrasiden yana olun,milletin egemenliğinden yana olun, bizleri vatansız bırakmamak için savaşan, canlarını vermekten çekinmeyen kahramanların kurduğu cumhuriyetten yana olun, kapımızdaki büyük tehlikeyi bertaraf etmek için "HAYIR" deyin” dedi. Toplantıya katılan üyelerce, dayatılmak istenen anayasa değişikliğinin karşısında güçlü bir "HAYIR" cephesinin oluşması için yapılması gerekenler için çok sayıda görüş bildirildi.  
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri getirilmek istenen anayasa değişikliğinin, Cumhuriyeti, demokrasimizi, milletin egemenliğini rafa kaldıran maddelerini daha geniş halk kitlelerine anlatmak için oluşturduğu hedef doğrultusunda düzenlemekte olduğu mahalle temsilcileri ve parti üyelerinin katıldığı toplantılarına Değirmendere temsilciliğinde devam etti.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Yalı mahallesi,  Cumhuriyet ve Yukarı Mahalleden yaklaşık 160 üye ve temsilcinin katıldığı toplantıda  ana yasa değişikliği ile neler olacağını anlattı.
MAHALLELERDE ANA YASAYI ANLATACAĞIZ
Başkan İşeri “Anayasa değişikliğinin sakıncalarını anlatmak için düzenlemiş olduğumuz mahalle bazlı toplantılarımız hız kesmeden devam edecektir. Bunun için öncelikli olarak,Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan tarafından hazırlanan "Anayasa Değişikliği Ne Getiriyor-30 soru 30 cevap" kitapçığını iyi okumamız,anlamamız gerekiyor. Mahalle temsilcilerimiz, kendi mahallelerindeki üyelerimizle toplantılar yaparak daha etkin söylem birliği oluşturmak için çaba harcayacaklardır.
ORTAK İRADE
Başkan İşeri “Bu zorlu süreçte  üyelerimiz çevresindeki partili olsun olmasın tüm seçmenlere görüşlerimizi aktararak telkinde bulunacak. Bunun siyaseti aşan,devletin devamlılığı sorunu olduğuna özellikle vurgu yapılacaktır.-İlçe Yönetimi olarak,Siyasi Partilerle,STKlarla sendikalarla görüşeceğiz. Milletin egemenliğini rafa kaldıran bu değişikliğe karşı ortak irade oluşturmak için yapılması gereken ne ise fazlasını yapacağız.
TEHLİKEYİ BERTARAF ETMEK İÇİN HAYIR
Başkan İşeri “Son olarak,nerede ise kesinleşen referandumda oy kullanacak tüm vatandaşlarıma şunu söylemek isterim. Aksaklıklarına rağmen parlamenter demokrasiden yana olun,milletin egemenliğinden yana olun, bizleri vatansız bırakmamak için savaşan, canlarını vermekten çekinmeyen kahramanların kurduğu cumhuriyetten yana olun, kapımızdaki büyük tehlikeyi bertaraf etmek için "HAYIR" deyin” dedi.
Toplantıya katılan üyelerce, dayatılmak istenen anayasa değişikliğinin karşısında güçlü bir "HAYIR" cephesinin oluşması için yapılması gerekenler için çok sayıda görüş bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.