İŞERİ ''BU SİSTEME EVET DEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL''

Asayiş 19.01.2017 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İŞERİ ''BU SİSTEME EVET DEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL''

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri Gazetemizi ziyaret etti. başkan İşeri “Mecliste görüşülen ve AK Parti ile MHP’nin oyları ile meclisten geçen Yeni Anayasa paketinin ülkemizi felakete sürükleyeceği kanısındayım. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı birisi olarak, onlar her ne kadar bu bir sistem değişikliğidir dese de bana göre bu yeni Anayasa Rejim Değişikliğidir. Zaten 15 senedir tek başlarına iktidarlar, ne isterlerse yapabilecek güçleri varken, bu Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine evet dememiz mümkün değil”dedi.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve beraberinde İlçe Sekreteri Metin Kaya, Başkan yardımcısı Murat Ağacan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Köroğlu 16 Ocak Basın Onur Günü ve Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklama yaptı. BASIN GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Başkan İşeri, “Gazetecilik gerçekten çok zor ve kutsal bir meslek. Ne kadar özveri ile çalıştığınızı ve gazetelerinizi ne kadar zorluklarla çıkardığınızı biliyoruz. Bu anlamda, CHP İlçe Örgütü olarak, hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü, hem de 16 Ocak Kocaeli Basın Onur Günü’nüzü kutluyorum. Allah her zaman iyi haberler yapmayı nasip etsin sizlere. Hepinize başarılar diliyorum. Günleriniz kutlu olsun” dedi. BU SİSTEME EVET DEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL Başkan İşeri “Mecliste görüşülen ve AK Parti ile MHP’nin oyları ile meclisten geçen Yeni Anayasa paketinin ülkemizi felakete sürükleyeceği kanısındayım. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı birisi olarak, onlar her ne kadar bu bir sistem değişikliğidir dese de bana göre bu yeni Anayasa Rejim Değişikliğidir. Zaten 15 senedir tek başlarına iktidarlar, ne isterlerse yapabilecek güçleri varken, bu Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine evet dememiz mümkün değil”dedi.  SİYASİ SÜREÇ DEĞİL Başkanıİşeri“Son günlerde gündemi meşgul eden Anayasa paketinin birinci turu tamamlandı. İkinci tur görüşmeleri başlandı. Benim Türk halkımdan bir dileğim var. Bu süreç bir siyasi süreç değildir. Ülkenin geleceği ile alakalıdır. AKP’ye oy vermiş değerli seçmenlerimizde bunu böyle düşünmelidir. Demokratik ve laik bir devlet yapısının devamında fayda var, onun için CHP olarak “hayır da hayır vardır” diyoruz. Ülke yönetimini tek adamlı yönetime dönüştürmek Türkiye’nin lehine değil, kesinlikle aleyhine olur. Dolayısıyla kampanyamızı bu çerçevede yürüteceğiz. Milletin idaresi parlamentoda olmalı. Atatürk’e de zamanında hem Cumhurbaşkanı hem de Başkan ol dediklerinde buna karşı çıkarak “Milletin iradesi parlamentoda olmalıdır. MHP’de kadir şinaz kişilerin hayır diyeceğini biliyorum. Bir çok AKP’li ve MHP’lilerin mualif kanadının bu işe hayır dediğini biliyorum.  Şimdi bütün bunları değiştirme gayretlerinin faydası yok. Katılımcı ve çoğulcu demokrasi varlığı parlamentodur. 1876’dan bu yana Parlamenter Sistem var.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya fanidir bende bir gün öleceğim dolayısıyla tüm yetkiler bir kişide toplanamaz. Halka her alanda ulaşacağız. Bu sadece CHP’yi değil tüm ülkemizi ilgilendiriyor”dedi.
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri Gazetemizi ziyaret etti. başkan İşeri “Mecliste görüşülen ve AK Parti ile MHP’nin oyları ile meclisten geçen Yeni Anayasa paketinin ülkemizi felakete sürükleyeceği kanısındayım. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı birisi olarak, onlar her ne kadar bu bir sistem değişikliğidir dese de bana göre bu yeni Anayasa Rejim Değişikliğidir. Zaten 15 senedir tek başlarına iktidarlar, ne isterlerse yapabilecek güçleri varken, bu Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine evet dememiz mümkün değil”dedi.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve beraberinde İlçe Sekreteri Metin Kaya, Başkan yardımcısı Murat Ağacan ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Köroğlu 16 Ocak Basın Onur Günü ve Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gazetemizi ziyaret ederek gündeme ilişkin açıklama yaptı.

BASIN GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Başkan İşeri, “Gazetecilik gerçekten çok zor ve kutsal bir meslek. Ne kadar özveri ile çalıştığınızı ve gazetelerinizi ne kadar zorluklarla çıkardığınızı biliyoruz. Bu anlamda, CHP İlçe Örgütü olarak, hem 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü, hem de 16 Ocak Kocaeli Basın Onur Günü’nüzü kutluyorum. Allah her zaman iyi haberler yapmayı nasip etsin sizlere. Hepinize başarılar diliyorum. Günleriniz kutlu olsun” dedi.


BU SİSTEME EVET DEMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL
Başkan İşeri “Mecliste görüşülen ve AK Parti ile MHP’nin oyları ile meclisten geçen Yeni Anayasa paketinin ülkemizi felakete sürükleyeceği kanısındayım. Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı birisi olarak, onlar her ne kadar bu bir sistem değişikliğidir dese de bana göre bu yeni Anayasa Rejim Değişikliğidir. Zaten 15 senedir tek başlarına iktidarlar, ne isterlerse yapabilecek güçleri varken, bu Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemine evet dememiz mümkün değil”dedi. 

SİYASİ SÜREÇ DEĞİL
Başkanıİşeri“Son günlerde gündemi meşgul eden Anayasa paketinin birinci turu tamamlandı. İkinci tur görüşmeleri başlandı. Benim Türk halkımdan bir dileğim var. Bu süreç bir siyasi süreç değildir. Ülkenin geleceği ile alakalıdır. AKP’ye oy vermiş değerli seçmenlerimizde bunu böyle düşünmelidir. Demokratik ve laik bir devlet yapısının devamında fayda var, onun için CHP olarak “hayır da hayır vardır” diyoruz. Ülke yönetimini tek adamlı yönetime dönüştürmek Türkiye’nin lehine değil, kesinlikle aleyhine olur. Dolayısıyla kampanyamızı bu çerçevede yürüteceğiz. Milletin idaresi parlamentoda olmalı. Atatürk’e de zamanında hem Cumhurbaşkanı hem de Başkan ol dediklerinde buna karşı çıkarak “Milletin iradesi parlamentoda olmalıdır. MHP’de kadir şinaz kişilerin hayır diyeceğini biliyorum. Bir çok AKP’li ve MHP’lilerin mualif kanadının bu işe hayır dediğini biliyorum.  Şimdi bütün bunları değiştirme gayretlerinin faydası yok. Katılımcı ve çoğulcu demokrasi varlığı parlamentodur. 1876’dan bu yana Parlamenter Sistem var.” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya fanidir bende bir gün öleceğim dolayısıyla tüm yetkiler bir kişide toplanamaz. Halka her alanda ulaşacağız. Bu sadece CHP’yi değil tüm ülkemizi ilgilendiriyor”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.