LASTİK İŞ
ismail

İŞ KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Ekonomi 05.05.2015 - 11:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İŞ KADINLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

İş Kadınları Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi

Kısa bir zaman önce kurulan ve hızlı bir oluşum içerisine giren İş Kadınları Derneği Başkanı Nurhayat Güldüren ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldular. Görüşmede kadınlarımızın iş hayatında olmasının toplumun üretme enerjisi bakımdan çok önemli olduğu vurgulandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu özellikle kurumsal firmaların ülkemizde ve dünyada söz sahibi olduğunu vurgularken, “Göreve geldiğimiz andan itibaren ilk ve en önemli işimiz Belediyemizin kurumsallaşması adına çalışmak oldu. Çalışanlarıyla büyük bir kurumu yönetiyorsanız, bu da tepeden tırnağa kurumsallaşma ile olur. İş kadınımızın başarılı olması bizi sevindiriyor ve gurur veriyor. Ülkemizin üreten kadına ihtiyacı var. Sizlerin bu anlamda önemi çok büyük” dedi.   “KADINIMIZ ARTIK ERKEKLERİ GERİDE BIRAKIYOR” Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derdi eskiler. Artık gelişen çağ ve eğitim sisteminin yaygınlaşması ile birlikte kadınlarımız pek çok alanda erkeklerin arkasında olmaktan çıkmış, erkeklerin yanında hatta pek çok alanda erkeklerin önünde birçok başarıya imza atmaya başlamışlardır. Bu durum ekonomik, spor ve siyasette kendisini göstermiş, kadınımızın becerisi ve başarısı her alanda kendisini göstermeye devam ediyor” şeklinde konuştu.
İş Kadınları Derneği, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile bir araya geldi

Kısa bir zaman önce kurulan ve hızlı bir oluşum içerisine giren İş Kadınları Derneği Başkanı Nurhayat Güldüren ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldular. Görüşmede kadınlarımızın iş hayatında olmasının toplumun üretme enerjisi bakımdan çok önemli olduğu vurgulandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu özellikle kurumsal firmaların ülkemizde ve dünyada söz sahibi olduğunu vurgularken, “Göreve geldiğimiz andan itibaren ilk ve en önemli işimiz Belediyemizin kurumsallaşması adına çalışmak oldu. Çalışanlarıyla büyük bir kurumu yönetiyorsanız, bu da tepeden tırnağa kurumsallaşma ile olur. İş kadınımızın başarılı olması bizi sevindiriyor ve gurur veriyor. Ülkemizin üreten kadına ihtiyacı var. Sizlerin bu anlamda önemi çok büyük” dedi.

 

“KADINIMIZ ARTIK ERKEKLERİ GERİDE BIRAKIYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ziyarette, “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır derdi eskiler. Artık gelişen çağ ve eğitim sisteminin yaygınlaşması ile birlikte kadınlarımız pek çok alanda erkeklerin arkasında olmaktan çıkmış, erkeklerin yanında hatta pek çok alanda erkeklerin önünde birçok başarıya imza atmaya başlamışlardır. Bu durum ekonomik, spor ve siyasette kendisini göstermiş, kadınımızın becerisi ve başarısı her alanda kendisini göstermeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.