LASTİK İŞ
ismail

İNSANLAR GÖÇE ZORLANIYOR

Asayiş 02.02.2016 - 16:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İNSANLAR GÖÇE ZORLANIYOR

Saadet Partisi İlçe teşkilatı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Düzenlenen haftalık toplantıya Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimi eksiksiz katıldı.

Yıldız; “Güneydoğuda yaşanan bu olaylar bizler tedirgin etmeye başladı. Bu gün Güneydoğu olayları Suriye’den hiçbir farkı yoktur. İnsanlar göçe zorlanıyor gibi insanlar canını kurtarmak için malını mülkünü bırakarak göç ediyorlar”dedi. Saadet Partisi İlçe başkanı İsmail Yıldız, Güneydoğu ve ilçemizin tüm mahallelerinde yapılacak olan çalışmalara değindi.   İNSANLAR GÖÇE ZORLANIYOR Başkan Yaşar İsmail Yıldız; “Güneydoğuda yaşanan bu olaylar bizler tedirgin etmeye başladı. Bu gün Güneydoğu olayları Suriye’den hiçbir farkı yoktur. İnsanlar göçe zorlanıyor gibi insanlar canını kurtarmak için malını mülkünü bırakarak göç ediyorlar. Bizim temennimiz buradaki bu olayların bir an önce bitmesi ve bu insanların yaralarını sararak sıkıntıları çözmek en büyük düşüncemizdir. Fakat mevcut iktidarın yanlış politikaları ile bu olaylar bu hale geldi. Bu olayların durdurulmasının reçetesi Milli Görüştür” dedi.   HALKIN İÇİNDEYİZ Başkan Yıldız “ Cuma günü aylık divan toplantımız var. Bu toplantıya çok iyi bir şekilde hazırlanmak ve yapılan tüm çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapmalıyız. Çünkü biz saadet partisi olarak hiçbir zaman halkın içinden ayrılmadık. Dünde halkımızın içinde yer aldık bu günde yine halkımızın içinde yer alıyoruz. Biz Allah rızası için halkımıza hizmet ediyoruz. Biz Saadet Partisi olarak 50 Mahallemiz için 4 ekip oluşturduk. Bu ekip arkadaşlarımız geceli gündüzlü olarak gerekli tüm çalışmalarını azimle yürütüyor. Biz çok güçlü bir partiyiz. Bakın seçimde mevcut iktidarın ilk dediği kelime şudur. Eğer siz AK Patiye oy vermezseniz CHP iktidara gelir diyerek partimizden oy almaya çalışıyorlar. İşte bizin gücümüz burada kendini kanıtlıyor. Değerli arkadaşlar Mart ayında Partimizin genel kurulu vardır. Genel kurulu için çalışmalarımız en iyi şekilde sürdürmeliyiz. En iyi bir genel kurulun yapılmasından hiç şüphem yoktur” dedi.       
Saadet Partisi İlçe teşkilatı parti binasında haftalık toplantısını düzenledi. Düzenlenen haftalık toplantıya Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız ve parti yönetimi eksiksiz katıldı.

Yıldız; “Güneydoğuda yaşanan bu olaylar bizler tedirgin etmeye başladı. Bu gün Güneydoğu olayları Suriye’den hiçbir farkı yoktur. İnsanlar göçe zorlanıyor gibi insanlar canını kurtarmak için malını mülkünü bırakarak göç ediyorlar”dedi.

Saadet Partisi İlçe başkanı İsmail Yıldız, Güneydoğu ve ilçemizin tüm mahallelerinde yapılacak olan çalışmalara değindi.

 

İNSANLAR GÖÇE ZORLANIYOR

Başkan Yaşar İsmail Yıldız; “Güneydoğuda yaşanan bu olaylar bizler tedirgin etmeye başladı. Bu gün Güneydoğu olayları Suriye’den hiçbir farkı yoktur. İnsanlar göçe zorlanıyor gibi insanlar canını kurtarmak için malını mülkünü bırakarak göç ediyorlar. Bizim temennimiz buradaki bu olayların bir an önce bitmesi ve bu insanların yaralarını sararak sıkıntıları çözmek en büyük düşüncemizdir. Fakat mevcut iktidarın yanlış politikaları ile bu olaylar bu hale geldi. Bu olayların durdurulmasının reçetesi Milli Görüştür” dedi.

 

HALKIN İÇİNDEYİZ

Başkan Yıldız “ Cuma günü aylık divan toplantımız var. Bu toplantıya çok iyi bir şekilde hazırlanmak ve yapılan tüm çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapmalıyız. Çünkü biz saadet partisi olarak hiçbir zaman halkın içinden ayrılmadık. Dünde halkımızın içinde yer aldık bu günde yine halkımızın içinde yer alıyoruz. Biz Allah rızası için halkımıza hizmet ediyoruz. Biz Saadet Partisi olarak 50 Mahallemiz için 4 ekip oluşturduk. Bu ekip arkadaşlarımız geceli gündüzlü olarak gerekli tüm çalışmalarını azimle yürütüyor. Biz çok güçlü bir partiyiz. Bakın seçimde mevcut iktidarın ilk dediği kelime şudur. Eğer siz AK Patiye oy vermezseniz CHP iktidara gelir diyerek partimizden oy almaya çalışıyorlar. İşte bizin gücümüz burada kendini kanıtlıyor. Değerli arkadaşlar Mart ayında Partimizin genel kurulu vardır. Genel kurulu için çalışmalarımız en iyi şekilde sürdürmeliyiz. En iyi bir genel kurulun yapılmasından hiç şüphem yoktur” dedi.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.