LASTİK İŞ
ismail

İKİNCİ DENEMESİNDE ÖLDÜ !

Değirmendere 14.10.2016 - 10:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İKİNCİ DENEMESİNDE ÖLDÜ !

Değirmendere de sabah 4 sularında 6. katlayarak ölen Bahadır Yiğit'in intiharı 2. defa denediği iddia edild.

Beton zemine çakılarak yaşamını yitiren Yiğit'in daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ancak başarılı olamadığı öne sürüldü.  Srbest Bölge de bir tersanede çalışan Yiğit'in psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken intihar ettiği Ocan apartmanında oturmadğığ, gece alkollü bir halde binaya gelerek intihar ettiği ifade edildi.  
Değirmendere de sabah 4 sularında 6. katlayarak ölen Bahadır Yiğit'in intiharı 2. defa denediği iddia edild.

Beton zemine çakılarak yaşamını yitiren Yiğit'in daha önce de intihar girişiminde bulunduğu ancak başarılı olamadığı öne sürüldü. 

Srbest Bölge de bir tersanede çalışan Yiğit'in psikolojik sorunları olduğu öne sürülürken intihar ettiği Ocan apartmanında oturmadğığ, gece alkollü bir halde binaya gelerek intihar ettiği ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.