LASTİK İŞ
ismail

İKİ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU

11.09.2016 - 13:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İKİ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU

Çiflik mahallesinde 3 katlı binanın 2'nci katında çıkan yangında Hayatını kaybeden Macid ve Macide Tetik kardeşler son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün gece çıkan yangında ağır yaralan 52 yaşındaki Macide Tetik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangında Macide Tetik'in ağabeyi 56 yaşındaki Macit Tetik uykusunda yanarak hayatını kaybetmişti. İKİ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi 39. Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2'nci katında dün bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çıktı. Binadan yükselen alevleri fark edenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından sağlık ekipleri evdekilere müdahalede bulundu. Macit Tetik'in uykusunda yanarak öldüğü belirlenirken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi Macide Tetik ile annesi 83 yaşındaki Saadet Tetik'e ise ilk müdahalede bulunuldu. Saadet Tetik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Macide Tetik ise İİstanbul'da bulunan bir hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu ağır olan Macide Tetik de dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR Macide ve Macid Tetik kardeşler Çiftlik camisinde göz yaşları ile son yolculuklarına uğurlandı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saadet Tetik'in tedavisi ise sürüyor.
Çiflik mahallesinde 3 katlı binanın 2'nci katında çıkan yangında Hayatını kaybeden Macid ve Macide Tetik kardeşler son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz gün gece çıkan yangında ağır yaralan 52 yaşındaki Macide Tetik, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangında Macide Tetik'in ağabeyi 56 yaşındaki Macit Tetik uykusunda yanarak hayatını kaybetmişti.


İKİ KARDEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Çiftlik Mahallesi Bilgin Caddesi 39. Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 2'nci katında dün bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın çıktı. Binadan yükselen alevleri fark edenler itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının söndürülmesinin ardından sağlık ekipleri evdekilere müdahalede bulundu. Macit Tetik'in uykusunda yanarak öldüğü belirlenirken, vücutlarında yanıklar oluşan kız kardeşi Macide Tetik ile annesi 83 yaşındaki Saadet Tetik'e ise ilk müdahalede bulunuldu. Saadet Tetik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Macide Tetik ise İİstanbul'da bulunan bir hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık durumu ağır olan Macide Tetik de dün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Macide ve Macid Tetik kardeşler Çiftlik camisinde göz yaşları ile son yolculuklarına uğurlandı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Saadet Tetik'in tedavisi ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.