İÇ TRANSFERDE TEK FİRE MEHMET SAYAN

Spor 29.06.2017 - 09:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İÇ TRANSFERDE TEK FİRE MEHMET SAYAN

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gölcükspor'da, gündemin ilk maddesi iç transfer. İç transfer çalışmalarını büyük ölçüde halleden kırmızı-siyahlılarda, tek fire defansın sol kanadında görev yapan Mehmet Sayan oldu

4 NOKTA TRANSFER YAPILACAK Geçtiğimiz sezon oldukça büyük paralarla transfer yapan ve play-off'u kıl payı kaçıran Gölcükspor'da yönetim işi sıkı tutuyor. Önceliği iç transfere veren Başkan Ahmet Şahin ve yönetimi, iç transferi büyük ölçüde tamamladı. Yönetim iç transferde bugüne kadar, Aydın Taşkın, Bahattin Saral, Erdem, Tolunay Bekçi, Sedat Cengiz, Cenk Cengiz, Onur Özcan, Emre Kart, Murat Can Koçak ile nikah tazelerken, kaleci İlyas Türengül ve Yunus Özdemir'le de bugün yarın sözleşme yenilemesi bekleniyor. Bu iki futbolcuda ufak tefek pürüzlerin kaldığı öğrenildi.  Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferi tamamladıktan sonra, teknik direktör Ramiz Soydaş'ın raporu doğrultusunda, defans, sol kanat, orta saha ve forvet oyuncusu olmak üzere dört nokta transfer çalışmasına başlayacak. 
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Gölcükspor'da, gündemin ilk maddesi iç transfer. İç transfer çalışmalarını büyük ölçüde halleden kırmızı-siyahlılarda, tek fire defansın sol kanadında görev yapan Mehmet Sayan oldu

4 NOKTA TRANSFER YAPILACAK
Geçtiğimiz sezon oldukça büyük paralarla transfer yapan ve play-off'u kıl payı kaçıran Gölcükspor'da yönetim işi sıkı tutuyor. Önceliği iç transfere veren Başkan Ahmet Şahin ve yönetimi, iç transferi büyük ölçüde tamamladı. Yönetim iç transferde bugüne kadar, Aydın Taşkın, Bahattin Saral, Erdem, Tolunay Bekçi, Sedat Cengiz, Cenk Cengiz, Onur Özcan, Emre Kart, Murat Can Koçak ile nikah tazelerken, kaleci İlyas Türengül ve Yunus Özdemir'le de bugün yarın sözleşme yenilemesi bekleniyor. Bu iki futbolcuda ufak tefek pürüzlerin kaldığı öğrenildi. 
Gölcükspor Transfer Komitesi, iç transferi tamamladıktan sonra, teknik direktör Ramiz Soydaş'ın raporu doğrultusunda, defans, sol kanat, orta saha ve forvet oyuncusu olmak üzere dört nokta transfer çalışmasına başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.