HUMA BABY AÇILDI

Ekonomi 06.08.2019 - 09:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HUMA BABY AÇILDI

Merkez mahallesi Turgut Sayın caddesi No:5'de Betül ve Orçun İşeri, Huma Baby’i açtı.

Merkez mahallesi Turgut Sayın caddesi No:5'de Betül ve Orçun İşeri, Huma Baby’i açtı. ÇOCUKLARINIZA UYGUN AYAKKABI Huma Baby’ide bir çok çocuk markası bulunuyor. Vicco, flubber, piercardin, guja, igor, lumbercak, gibi Türkiyenin marka çocuk ayakkabıları, tamamen ortapedik malzemeden imal edilmiş, ayak sağlığı için tasarlanmış anatomik çocuk ayakkabı modelleri, zengin çeşitleri, bebe, patik, filet, garson boy kız ve erkek ayakkabıları kaliteli ve uygun fiyatlar ile Gölcüklülere sunulmuştur. Sizlerde çocuklarınızın ayak sağlığını düşünüyorsanız Huma Baby’e uğrayın.  
Merkez mahallesi Turgut Sayın caddesi No:5'de Betül ve Orçun İşeri, Huma Baby’i açtı.

Merkez mahallesi Turgut Sayın caddesi No:5'de Betül ve Orçun İşeri, Huma Baby’i açtı.

ÇOCUKLARINIZA UYGUN AYAKKABI
Huma Baby’ide bir çok çocuk markası bulunuyor. Vicco, flubber, piercardin, guja, igor, lumbercak, gibi Türkiyenin marka çocuk ayakkabıları, tamamen ortapedik malzemeden imal edilmiş, ayak sağlığı için tasarlanmış anatomik çocuk ayakkabı modelleri, zengin çeşitleri, bebe, patik, filet, garson boy kız ve erkek ayakkabıları kaliteli ve uygun fiyatlar ile Gölcüklülere sunulmuştur. Sizlerde çocuklarınızın ayak sağlığını düşünüyorsanız Huma Baby’e uğrayın.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.