HAYDİ SEN DE OYNA

19.03.2019 - 18:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYDİ SEN DE OYNA

Garnizon Anaokulunun minik öğrencileri ve velileri el birliğiyle çok değerli bir projeye imza attı. "Haydi Sen de Oyna" projesine göre okullarında oluşturdukları oyuncak kumbarasına çocukların evde kullanmadıkları sağlam oyuncaklarını atmaları istendi. Minik yürekler oyuncaklarını daha önce hiç tanımadığı arkadaşlarıyla paylaşmak için büyük özen gösterdi.

Garnizon Anaokulunun minik öğrencileri ve velileri el birliğiyle çok değerli bir projeye imza attı. "Haydi Sen de Oyna" projesine göre okullarında oluşturdukları oyuncak kumbarasına çocukların evde kullanmadıkları sağlam oyuncaklarını atmaları istendi.  OYUNCAKLAR KUMBARAYA Minik yürekler oyuncaklarını daha önce hiç tanımadığı arkadaşlarıyla paylaşmak için büyük özen gösterdi. Kumbara dolduğunda artık çocuklar çok büyük değerler öğrenmiş oldu: paylaşma, dayanışma, empati kurma ve yardımlaşma. Bu kavramlar daha güzel  nasıl öğretilebilirdi? Bu projeyle evlerde kullanılmayı bekleyen bir çok oyuncak oyuncağı olmayan çocukların  yüzünü güldürürken  diğer bir taraftan da ülkemizdeki oyuncak israfını önlemeyi amaçladı. Ayrıca çocuklar hiç tanımadığı arkadaşlarına yazdığı/çizdiği  duygu dolu mektuplarıyla çocuk olmanın masumiyetini ve güzelliğini ortaya serdi.  MİNİK ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR Projeyle ilgili açıklamada bulunan Garnizon Anaokulu Müdürü Serap KUŞAĞLI IKIZ: "Garnizon Anaokulu olarak koordinatör öğretmenimiz Seher GÜNAL liderliğinde,  maddi yetersizliklerinden ötürü oyuncak alamayan çocukların hayallerine bir nebze dokunabilmek adına bir projeye dahil olduk. Bir e twinning projesi olan "Haydi Sen de Oyna" projesiyle çocuklarımıza yardımlaşmanın değeri ve önemini aşılamaya çalıştık. Bu konuda canla başla çalışan Garnizon Anaokulunun öğretmenlerine ve kurumumuzdan desteklerini esirgemeyen Garnizon Anaokulun değerli velilerine ve koca yürekli miniklerine çok teşekkür ederim." dedi
Garnizon Anaokulunun minik öğrencileri ve velileri el birliğiyle çok değerli bir projeye imza attı. "Haydi Sen de Oyna" projesine göre okullarında oluşturdukları oyuncak kumbarasına çocukların evde kullanmadıkları sağlam oyuncaklarını atmaları istendi. Minik yürekler oyuncaklarını daha önce hiç tanımadığı arkadaşlarıyla paylaşmak için büyük özen gösterdi.

Garnizon Anaokulunun minik öğrencileri ve velileri el birliğiyle çok değerli bir projeye imza attı. "Haydi Sen de Oyna" projesine göre okullarında oluşturdukları oyuncak kumbarasına çocukların evde kullanmadıkları sağlam oyuncaklarını atmaları istendi. 

OYUNCAKLAR KUMBARAYA
Minik yürekler oyuncaklarını daha önce hiç tanımadığı arkadaşlarıyla paylaşmak için büyük özen gösterdi. Kumbara dolduğunda artık çocuklar çok büyük değerler öğrenmiş oldu: paylaşma, dayanışma, empati kurma ve yardımlaşma. Bu kavramlar daha güzel  nasıl öğretilebilirdi? Bu projeyle evlerde kullanılmayı bekleyen bir çok oyuncak oyuncağı olmayan çocukların  yüzünü güldürürken  diğer bir taraftan da ülkemizdeki oyuncak israfını önlemeyi amaçladı. Ayrıca çocuklar hiç tanımadığı arkadaşlarına yazdığı/çizdiği  duygu dolu mektuplarıyla çocuk olmanın masumiyetini ve güzelliğini ortaya serdi. 

MİNİK ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR
Projeyle ilgili açıklamada bulunan Garnizon Anaokulu Müdürü Serap KUŞAĞLI IKIZ: "Garnizon Anaokulu olarak koordinatör öğretmenimiz Seher GÜNAL liderliğinde,  maddi yetersizliklerinden ötürü oyuncak alamayan çocukların hayallerine bir nebze dokunabilmek adına bir projeye dahil olduk. Bir e twinning projesi olan "Haydi Sen de Oyna" projesiyle çocuklarımıza yardımlaşmanın değeri ve önemini aşılamaya çalıştık. Bu konuda canla başla çalışan Garnizon Anaokulunun öğretmenlerine ve kurumumuzdan desteklerini esirgemeyen Garnizon Anaokulun değerli velilerine ve koca yürekli miniklerine çok teşekkür ederim." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.