LASTİK İŞ

HAYDAR AKAR GÖLCÜK'DE VATANDAŞI DİNLEDİ

Asayiş 23.06.2020 - 11:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAYDAR AKAR GÖLCÜK'DE VATANDAŞI DİNLEDİ

TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gölcük ve Karamürsel’de vatandaşları dinledi, buhrandan çıkış yolunu aktardı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyeleri Gölcük ve Karamürsel’e çıkartma yaptı. Normalleşme adımlarıyla saha programlarına başlayan CHP Kocaeli İl Örgütü, Karamürsel ve Gölcük’te hem esnafları ziyaret etti hem de sokaktaki vatandaşlarla bir araya geldi.   BUHRANDAN ÇIKIŞ CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü’nün de kendi bölgelerinde katılım sağladığı ziyaretlerde CHP’liler vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların en çok dile getirdiği konu pandemi sürecinde artan ekonomik buhran oldu. TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yaraların hep birlikte sarılacağını belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı 16 maddelik Buhrandan Çıkış adlı çözüm önerisini aktardı.
TBMM Başkanvekili CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Gölcük ve Karamürsel’de vatandaşları dinledi, buhrandan çıkış yolunu aktardı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi (PM) üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve il yönetim kurulu üyeleri Gölcük ve Karamürsel’e çıkartma yaptı. Normalleşme adımlarıyla saha programlarına başlayan CHP Kocaeli İl Örgütü, Karamürsel ve Gölcük’te hem esnafları ziyaret etti hem de sokaktaki vatandaşlarla bir araya geldi.

 

BUHRANDAN ÇIKIŞ

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve CHP Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü’nün de kendi bölgelerinde katılım sağladığı ziyaretlerde CHP’liler vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların en çok dile getirdiği konu pandemi sürecinde artan ekonomik buhran oldu. TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, yaraların hep birlikte sarılacağını belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hazırladığı 16 maddelik Buhrandan Çıkış adlı çözüm önerisini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.