LASTİK İŞ
ismail

HASTANENİN EK BİNASI MART’TA TAMAMLANIYOR

Sağlık 10.02.2020 - 15:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANENİN EK BİNASI MART’TA TAMAMLANIYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için yeni yapımı devam eden hafif çelik konstrüksiyon ek bina Mart sonunda yapımı tamamlanarak teslim edilecek.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde halka iyi ve kaliteli hizmetin verilebilmesi için hastanede birçok yeni çalışmalar yapılarak hastanede polikliniklerin sayıları arttırıldı. Zaman içerisinde buda yetersiz geldi. Aynı zamanda diyaliz ünitelerinin arttırılması için çalışmalar başlatıldı yapılan çalışmalar sonucunda hastanenin yanında bulunan ve hastaneye ait olan arsada hafif çelik konstrüksiyon bina yapımına başlandı. Ek binanın kaba inşaatı tamamlandı. Şuanda alçıpanların sıvaları yapılıyor. Bunun akabinde sonra boya badana yapılarak Mart ayı sonuna doğru geçici teslimi yapılacaktır. Ek binada 17 klinik ve 30 ünite diyaliz odası hastalara hizmet verecektir. Hastane ek binası ile ilgili bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “ek binamız olan hafif çelik konstrüksiyon Mart sonuna doğru yapımı tamamlanarak teslim edilmeyi hedeflendi. Ek binanın yapımında 30 ünite Diyaliz var, bir toplantı salonu, ikinci katta ise 17 poliklinik yer alacak. Bu ek bina hizmete girdiğinde hastanemiz büyük oranda rahatlayacak ve alan genişlenecek. Özellikle diyaliz hastalarımız için bu ek binamız çok iyi gelecektir. Ek binamız tüp geçitle mevcut hastanemize bağlanacaktır. Hastane personellerinin çalışma alanı rahatlanınca daha kaliteli hizmet vermiş olacağız. Bizim amacımız hastalarımıza en iyi ve morali yüksek bir ortamda hizmet vermektir. Ek binamızda acıl giriş ve çıkış kapılarımız mevcuttur” dedi. Fahri Haner   
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi için yeni yapımı devam eden hafif çelik konstrüksiyon ek bina Mart sonunda yapımı tamamlanarak teslim edilecek.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde halka iyi ve kaliteli hizmetin verilebilmesi için hastanede birçok yeni çalışmalar yapılarak hastanede polikliniklerin sayıları arttırıldı. Zaman içerisinde buda yetersiz geldi. Aynı zamanda diyaliz ünitelerinin arttırılması için çalışmalar başlatıldı yapılan çalışmalar sonucunda hastanenin yanında bulunan ve hastaneye ait olan arsada hafif çelik konstrüksiyon bina yapımına başlandı. Ek binanın kaba inşaatı tamamlandı. Şuanda alçıpanların sıvaları yapılıyor. Bunun akabinde sonra boya badana yapılarak Mart ayı sonuna doğru geçici teslimi yapılacaktır. Ek binada 17 klinik ve 30 ünite diyaliz odası hastalara hizmet verecektir.
Hastane ek binası ile ilgili bilgi veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “ek binamız olan hafif çelik konstrüksiyon Mart sonuna doğru yapımı tamamlanarak teslim edilmeyi hedeflendi. Ek binanın yapımında 30 ünite Diyaliz var, bir toplantı salonu, ikinci katta ise 17 poliklinik yer alacak. Bu ek bina hizmete girdiğinde hastanemiz büyük oranda rahatlayacak ve alan genişlenecek. Özellikle diyaliz hastalarımız için bu ek binamız çok iyi gelecektir. Ek binamız tüp geçitle mevcut hastanemize bağlanacaktır. Hastane personellerinin çalışma alanı rahatlanınca daha kaliteli hizmet vermiş olacağız. Bizim amacımız hastalarımıza en iyi ve morali yüksek bir ortamda hizmet vermektir. Ek binamızda acıl giriş ve çıkış kapılarımız mevcuttur” dedi.
Fahri Haner 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.