LASTİK İŞ

HASTANELERE ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Sağlık 20.04.2017 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANELERE ULAŞIM KOLAYLAŞTI

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı ve Uzman Halide Varol Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde uygulamaya geçen yeni SDL (nitelikli doğum odası), Halıdere Fizik Tedavi Toplum Ruh sağlığı Merkezi ve Donanma Ek Binası hakkında hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idarecileri ile görüşerek bilgi aldı. Ayrıca Donanma Ek Binasında yataklı servislerin tadilatları, diyaliz ünitesi, yeni poliklinikler ve palyatif bakım merkezinin yapılması konusunda takvim belirlendi. GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ'NE ULAŞIM ARTIK ÇOK KOLAY Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, vatandaşlarımızın daha kolay hizmetlerine erişimini sağlaması amacıyla, Halıdere Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlığı, Donanma Ek bina, Semt Polikliniği ve Merkez Bina arasında gidiş dönüş olmak üzere sabah 08.00 ve aksam 16.30 saatleri arasında ücretsiz ring servis hizmeti başlatılmıştır.
Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı ve Uzman Halide Varol Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde uygulamaya geçen yeni SDL (nitelikli doğum odası), Halıdere Fizik Tedavi Toplum Ruh sağlığı Merkezi ve Donanma Ek Binası hakkında hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idarecileri ile görüşerek bilgi aldı. Ayrıca Donanma Ek Binasında yataklı servislerin tadilatları, diyaliz ünitesi, yeni poliklinikler ve palyatif bakım merkezinin yapılması konusunda takvim belirlendi.

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ'NE ULAŞIM ARTIK ÇOK KOLAY
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, vatandaşlarımızın daha kolay hizmetlerine erişimini sağlaması amacıyla, Halıdere Fizik Tedavi Toplum Ruh Sağlığı, Donanma Ek bina, Semt Polikliniği ve Merkez Bina arasında gidiş dönüş olmak üzere sabah 08.00 ve aksam 16.30 saatleri arasında ücretsiz ring servis hizmeti başlatılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.