LASTİK İŞ
ismail

HASTANEDE BIÇAKLANDI

25.01.2016 - 08:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HASTANEDE BIÇAKLANDI

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, Medical Park Hastanesi'nde bıçaklandı.

Hürriyet'in eşinin, kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçaklandığı öğrenildi.  Olayın, Murat Hürriyet'in Fatma Kaplan Hürriyet'in babası Şaban Kaplan'ı ziyareti esnasında meydana geldiği bildirildi. Tekirdağ'da oturduğu öğrenilen Emrah Kaplan'ın psikolojik sorunlarının olduğu da iddialar arasında. Olayın, Murat Kaplan'ın 'Babanıza neden bakmıyorsunuz' diye serzeniste bulunmasının ardından meydana geldi. Hürriyet, enistesini hastanede  meyve bıçağı ile bıçakladığı iddia edildi. HAYATİ TEHLİKESİ VAR Ensesinden,  boynundan ve karnından bıçaklanan Hürriyet'in hayati tehlikesi var. Bıçaklanan Hürriyet, apar topar ameliyata alındı.
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, Medical Park Hastanesi'nde bıçaklandı.

Hürriyet'in eşinin, kardeşi Emrah Kaplan tarafından bıçaklandığı öğrenildi. 


Olayın, Murat Hürriyet'in Fatma Kaplan Hürriyet'in babası Şaban Kaplan'ı ziyareti esnasında meydana geldiği bildirildi. Tekirdağ'da oturduğu öğrenilen Emrah Kaplan'ın psikolojik sorunlarının olduğu da iddialar arasında. Olayın, Murat Kaplan'ın 'Babanıza neden bakmıyorsunuz' diye serzeniste bulunmasının ardından meydana geldi. Hürriyet, enistesini hastanede  meyve bıçağı ile bıçakladığı iddia edildi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Ensesinden,  boynundan ve karnından bıçaklanan Hürriyet'in hayati tehlikesi var. Bıçaklanan Hürriyet, apar topar ameliyata alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.