LASTİK İŞ
ismail

HASTANE YÖNETİMİNDEN HASTALARA MORAL

Sağlık 14.08.2017 - 09:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASTANE YÖNETİMİNDEN HASTALARA MORAL

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek eksikliklerinin olup olmadığını sordu. hastalar yapılan ziyaretten dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın katılımı ile bina değerlendirmesi gerçekleşti. Ayrıca, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Kalite Yönetim Direktörü Seval Çiftçi de değerlendirmede hazır bulundu.   Hastane Dahili Birimlerde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterlerinin gözden geçirildi. Hali hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli incelemeler yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan "çalışmalarımızı sahada aktif yürütmekteyiz, hasta ve çalışanlardan gelecek önerilere her zaman açığız" dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek eksikliklerinin olup olmadığını sordu. hastalar yapılan ziyaretten dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın katılımı ile bina değerlendirmesi gerçekleşti. Ayrıca, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşe Ustaoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve Kalite Yönetim Direktörü Seval Çiftçi de değerlendirmede hazır bulundu.


 
Hastane Dahili Birimlerde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmelerde Kalite ve Verimlilik kriterlerinin gözden geçirildi. Hali hazırda tadilat aşamasında olan birimler ise yerinde incelenerek fikir alışverişinde bulunuldu. Hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli incelemeler yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan "çalışmalarımızı sahada aktif yürütmekteyiz, hasta ve çalışanlardan gelecek önerilere her zaman açığız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.