LASTİK İŞ

HASTANE PERSONELİNE İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

Eğitim 24.06.2016 - 13:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HASTANE PERSONELİNE İŞARET DİLİ EĞİTİMİ

KO-MEK usta öğreticileri tarafından hastanelerde vatandaşa birebir hizmet veren personele işaret dili eğitimi veriliyor

315 branşta toplamda 417 bin 514 kişiye meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Kocaeli’nde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlarla da iş birliği yaparak destek olmaya devam ediyor. Özel Gebze Konak Hastanesi, vatandaşla birebir iletişim kuran personeline işaret dili eğitimi vermek için KO-MEK ile iş birliği yaptı. Hastanenin konferans salonunda başlayan dersler KO-MEK işaret dili usta öğreticisi Semra Gözüpek tarafından verildi. Oldukça eğlenceli bir ortamda devam eden derslere katılan personel, işitme engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim sağlayabilmek amacıyla işaret dilini öğrenmeye çalıştı.  KURUMLAR PERSONEL EĞİTİMİ İÇİN KO-MEK’İ TERCİH EDİYOR Temel işaret dilinin püf noktalarını anlatan işaret dili usta öğreticisi Semra Gözüpek, konuşmasında işaret dilinin artık birçok kurumda etkin olarak kullanıldığını ifade ederek, “Vatandaşa direkt olarak hizmet veren kurumlar artık personelinin işaret dili konusunda donanımlı olmasını istiyor, bu da verilen hizmeti daha kaliteli bir hale getiriyor” dedi. 2 gün boyunca devam eden derslerde engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim kurabilmek için temel sözcüklerin öğretiliyor. Usta öğretici Gözüpek, zaman zaman katılımcılarla karşılıklı pratik yaparak, derslerine devam etti.  KO-MEK’E HER YERDEN TALEP VAR Bünyesinde bulundurduğu usta öğreticileri her fırsatta hizmet içi eğitimlerle eğiterek daha donanımlı bir hale getiren KO-MEK, verdiği eğitimlerle de kalitesini ortaya koyuyor. Birçok kurum ve kuruluş KO-MEK ile iş birliği yaparak, kendi personeline eğitim aldırıp, hizmet kalitesini artırıyor.
KO-MEK usta öğreticileri tarafından hastanelerde vatandaşa birebir hizmet veren personele işaret dili eğitimi veriliyor

315 branşta toplamda 417 bin 514 kişiye meslek ve sanat eğitimi veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları(KO-MEK), Kocaeli’nde faaliyet gösteren çeşitli kurum ve kuruluşlarla da iş birliği yaparak destek olmaya devam ediyor. Özel Gebze Konak Hastanesi, vatandaşla birebir iletişim kuran personeline işaret dili eğitimi vermek için KO-MEK ile iş birliği yaptı. Hastanenin konferans salonunda başlayan dersler KO-MEK işaret dili usta öğreticisi Semra Gözüpek tarafından verildi. Oldukça eğlenceli bir ortamda devam eden derslere katılan personel, işitme engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim sağlayabilmek amacıyla işaret dilini öğrenmeye çalıştı.

 KURUMLAR PERSONEL EĞİTİMİ İÇİN KO-MEK’İ TERCİH EDİYOR

Temel işaret dilinin püf noktalarını anlatan işaret dili usta öğreticisi Semra Gözüpek, konuşmasında işaret dilinin artık birçok kurumda etkin olarak kullanıldığını ifade ederek, “Vatandaşa direkt olarak hizmet veren kurumlar artık personelinin işaret dili konusunda donanımlı olmasını istiyor, bu da verilen hizmeti daha kaliteli bir hale getiriyor” dedi. 2 gün boyunca devam eden derslerde engelli vatandaşlarla daha iyi iletişim kurabilmek için temel sözcüklerin öğretiliyor. Usta öğretici Gözüpek, zaman zaman katılımcılarla karşılıklı pratik yaparak, derslerine devam etti.

 KO-MEK’E HER YERDEN TALEP VAR

Bünyesinde bulundurduğu usta öğreticileri her fırsatta hizmet içi eğitimlerle eğiterek daha donanımlı bir hale getiren KO-MEK, verdiği eğitimlerle de kalitesini ortaya koyuyor. Birçok kurum ve kuruluş KO-MEK ile iş birliği yaparak, kendi personeline eğitim aldırıp, hizmet kalitesini artırıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.