HASANEYN, NİMETİYE KÖYLERİ ARASI ARTIK ASFALT

Gölcük 21.06.2019 - 10:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HASANEYN, NİMETİYE KÖYLERİ ARASI ARTIK ASFALT

Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen Hasaneyn, Nimetiye Köyleri arası yol genişletme ve onarım çalışması başarıyla gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında yol tekrar düzenlenirken, 750 metre asfalt döküm işlemi yapıldı.

Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen Hasaneyn, Nimetiye Köyleri arası yol genişletme ve onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında yol düzenlemesi yapılırken, 750 metre asfalt döküm işlemi de titizle uygulandı. Bu yolun yapılmasından kaynaklı memnuniyetini ifade eden köylüler, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini ilettiler.  “KÖYLERİMİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ” Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Halkımızın taleplerinin yerine getirilmesi bizim öncelikli hedefimiz. Bu noktada belediye ekiplerimizle birlikte yoğun tempoda çalışma halindeyiz. Köylerimizde bizim göz bebeğimiz. Gelen talebi Büyükşehir yetkilileriyle paylaştık ve Hasaneyn – Nimetiye Köyü arası yol düzenleme ve asfalt çalışması gerçekleştirildi. Emeği geçenlere ve öncelikle de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen Hasaneyn, Nimetiye Köyleri arası yol genişletme ve onarım çalışması başarıyla gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında yol tekrar düzenlenirken, 750 metre asfalt döküm işlemi yapıldı.

Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in girişimleriyle hayata geçen Hasaneyn, Nimetiye Köyleri arası yol genişletme ve onarım çalışması Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında yol düzenlemesi yapılırken, 750 metre asfalt döküm işlemi de titizle uygulandı. Bu yolun yapılmasından kaynaklı memnuniyetini ifade eden köylüler, Gölcük Belediyesi Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerini ilettiler. 

“KÖYLERİMİZ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Halkımızın taleplerinin yerine getirilmesi bizim öncelikli hedefimiz. Bu noktada belediye ekiplerimizle birlikte yoğun tempoda çalışma halindeyiz. Köylerimizde bizim göz bebeğimiz. Gelen talebi Büyükşehir yetkilileriyle paylaştık ve Hasaneyn – Nimetiye Köyü arası yol düzenleme ve asfalt çalışması gerçekleştirildi. Emeği geçenlere ve öncelikle de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.