LASTİK İŞ
ismail

HARB -İŞ'TEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

03.10.2016 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HARB -İŞ'TEN ÇANAKKALE ÇIKARMASI

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri geçtiğimiz gün 3. Kültür gezisini Çanakkale'ye giderek Çanakkale Zaferi'nin elde edildiği topraklarda milli mücadele ruhunu tekrar yaşadı.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, yıl içerisinde birçok etkinlik ve geziler düzenleyerek üyelerinin günlük stresten arınması adına oldukça faydalı çalışmalara imza atıyor. Yılın belirli dönemlerinde sendika binasında birçok etkinlik yapan sendika yönetimi, ilimiz dışında da etkinlikler gerçekleştirerek üyeleri için çalışmaya devam ediyor. Sendika üyeleri, geçtiğimiz aylarda başlayan kültür gezileri kapsamında iki kez Çanakkale'ye birçok otobüsle gitmişti. Bu kapsamda yapılan gezilerin üçüncüsünde üyeler, Çanakkale Gelibolu Yarımadası'na giderek bağımsızlık ruhunun başladığı yerde atalarını ziyaret etti. 'ÜYELERİMİZ FARKLI DUYGULAR HİSSETTİLER' Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası'na giderek birçok noktayı gezip gören üyelere Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi İkinci Başkanı Remzi Köstence ve Genel Sekreter Ahmet Erdem de eşlik etti. Oldukça duygusal anların yaşandığı gezide üyeler, atalarını dualarla andı. Tüm üyelerine teşekkür eden sendika yönetimi, “Gerçekleştirilen gezilerle birlikte sendikamıza üye olan işçilerimizi Çanakkale'ye üç farklı dönemde gönderdik. Bu geziler kapsamında Çanakkale savaşlarının yaşandığı yerleri gören üyelerimiz, milli ruhun yaşandığı noktalarda oldukça farklı duygular htiler. Çanakkale'de ülkemizin tarihi yatıyor. İnşallah bir daha savaş yaşamayız. Tarihimizi unutmamamız gerektiğini de burada görüyoruz” dedi.
Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi üyeleri geçtiğimiz gün 3. Kültür gezisini Çanakkale'ye giderek Çanakkale Zaferi'nin elde edildiği topraklarda milli mücadele ruhunu tekrar yaşadı.

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, yıl içerisinde birçok etkinlik ve geziler düzenleyerek üyelerinin günlük stresten arınması adına oldukça faydalı çalışmalara imza atıyor. Yılın belirli dönemlerinde sendika binasında birçok etkinlik yapan sendika yönetimi, ilimiz dışında da etkinlikler gerçekleştirerek üyeleri için çalışmaya devam ediyor. Sendika üyeleri, geçtiğimiz aylarda başlayan kültür gezileri kapsamında iki kez Çanakkale'ye birçok otobüsle gitmişti. Bu kapsamda yapılan gezilerin üçüncüsünde üyeler, Çanakkale Gelibolu Yarımadası'na giderek bağımsızlık ruhunun başladığı yerde atalarını ziyaret etti.
'ÜYELERİMİZ FARKLI DUYGULAR HİSSETTİLER'
Çanakkale'de Gelibolu Yarımadası'na giderek birçok noktayı gezip gören üyelere Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi İkinci Başkanı Remzi Köstence ve Genel Sekreter Ahmet Erdem de eşlik etti. Oldukça duygusal anların yaşandığı gezide üyeler, atalarını dualarla andı. Tüm üyelerine teşekkür eden sendika yönetimi, “Gerçekleştirilen gezilerle birlikte sendikamıza üye olan işçilerimizi Çanakkale'ye üç farklı dönemde gönderdik. Bu geziler kapsamında Çanakkale savaşlarının yaşandığı yerleri gören üyelerimiz, milli ruhun yaşandığı noktalarda oldukça farklı duygular htiler. Çanakkale'de ülkemizin tarihi yatıyor. İnşallah bir daha savaş yaşamayız. Tarihimizi unutmamamız gerektiğini de burada görüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.