LASTİK İŞ
ismail

HAMSİ FİYATI EL YAKIYOR

Ekonomi 05.03.2017 - 11:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HAMSİ FİYATI EL YAKIYOR

Denizlerde balıkların azalması ve av yasağının yaklaşması ile birlikte balık fiyatları çıldırdı. İzmit’te geçen haftalar 20 ile 25 liradan satılan hamsinin kilosu 30 liraya yükselerek neredeyse 1 kilo kıymayı yakaladı

Denizlerde balıkların azalması ve av yasağının yaklaşması ile birlikte balık fiyatları çıldırdı. Balık’ın fiyatının bir daha zor düşeceğini söyleyen balıkçı esnafı,” Tezgahlarda balık çeşitlerinin azaldı. Hava şartları ve denizde balık olmadığından dolayı fiyatlarımız çok yükseldi.  Ayrıca bu yıl hamsi ve palamut balığı iç piyasada çok fazla tüketildi. Bu nedenle balık çeşitleri tezgahlarda azaldı. UTANIYORUZ Bu sezon hamsinin tarihinin en yüksek fiyatını gördüğünü belirten balıkçı esnafı, vatandaşa bu fiyatı söylemeye utanıyoruz. Hamsi gibi diğer balık çeşitlerinin de fiyat olarak yüksek olduğunu belirten balıkçılar, hamsi bir gün oluyor 3-4 gün olmuyor. Dolayısıyla olan hamsinin de fiyatı da çok yüksek. Hamsi tarihinin en yüksek fiyatını gördü. Hamsi olmayınca işlerimiz olumsuz yönde etkileniyor.  
Denizlerde balıkların azalması ve av yasağının yaklaşması ile birlikte balık fiyatları çıldırdı. İzmit’te geçen haftalar 20 ile 25 liradan satılan hamsinin kilosu 30 liraya yükselerek neredeyse 1 kilo kıymayı yakaladı

Denizlerde balıkların azalması ve av yasağının yaklaşması ile birlikte balık fiyatları çıldırdı. Balık’ın fiyatının bir daha zor düşeceğini söyleyen balıkçı esnafı,” Tezgahlarda balık çeşitlerinin azaldı. Hava şartları ve denizde balık olmadığından dolayı fiyatlarımız çok yükseldi.  Ayrıca bu yıl hamsi ve palamut balığı iç piyasada çok fazla tüketildi. Bu nedenle balık çeşitleri tezgahlarda azaldı.

UTANIYORUZ

Bu sezon hamsinin tarihinin en yüksek fiyatını gördüğünü belirten balıkçı esnafı, vatandaşa bu fiyatı söylemeye utanıyoruz. Hamsi gibi diğer balık çeşitlerinin de fiyat olarak yüksek olduğunu belirten balıkçılar, hamsi bir gün oluyor 3-4 gün olmuyor. Dolayısıyla olan hamsinin de fiyatı da çok yüksek. Hamsi tarihinin en yüksek fiyatını gördü. Hamsi olmayınca işlerimiz olumsuz yönde etkileniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.