LASTİK İŞ
ismail

HALK SAĞLIĞI KORUNUYOR

Sağlık 04.02.2017 - 11:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK SAĞLIĞI KORUNUYOR

Büyükşehir, yaz-kış demeden devam ettiği vektör mücadelesinde yer altında bulunan haşerelere yerinde müdahale ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler vektör ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. “Vektör Mücadelesi Hizmeti” kapsamında; yaz dönemi boyunca vektör üreme potansiyeli olan alanlarda larva ve ergin haşerelerin soğuktan korunmak amacıyla yer altı sistemlerinde sığınmasından dolayı saklandıkları yer altı bölgeleri ilaçlama yapılıyor.   TEMEL FOG CİHAZI YUVALARINA İNİYOR Kış aylarında soğuktan korunmak için saklanan ve yuvalanan haşerelere saklandıkları bölgelerde temel fog cihazı ile müdahale ediliyor. Ekipler sisleme yöntemi ile kapalı dereler, logarlar, fosseptikler, kapalı kanal ve kanaletler, kapalı sulama kanalları, arıtma tesisleri, mezbahaneler, yağmur suyu kolektörleri, İSU kanalları, Telekom kanalları, terkedilmiş binalar, bodrumlar, köprü altlarında çalışmalar gerçekleştiriyor.   HALK SAĞLIĞI KORUNUYOR İlaçlama çalışmaları yapılırken kullanılan malzemeler ile çevre ve halk sağlığı korunuyor. Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen ürün  ve yöntemlerin kullanıldığı ilaçlama çalışmaları ile  yaz döneminin rahat geçmesi amaçlanıyor.  
Büyükşehir, yaz-kış demeden devam ettiği vektör mücadelesinde yer altında bulunan haşerelere yerinde müdahale ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler vektör ile mücadele çalışmalarına devam ediyor. “Vektör Mücadelesi Hizmeti” kapsamında; yaz dönemi boyunca vektör üreme potansiyeli olan alanlarda larva ve ergin haşerelerin soğuktan korunmak amacıyla yer altı sistemlerinde sığınmasından dolayı saklandıkları yer altı bölgeleri ilaçlama yapılıyor.

 

TEMEL FOG CİHAZI YUVALARINA İNİYOR

Kış aylarında soğuktan korunmak için saklanan ve yuvalanan haşerelere saklandıkları bölgelerde temel fog cihazı ile müdahale ediliyor. Ekipler sisleme yöntemi ile kapalı dereler, logarlar, fosseptikler, kapalı kanal ve kanaletler, kapalı sulama kanalları, arıtma tesisleri, mezbahaneler, yağmur suyu kolektörleri, İSU kanalları, Telekom kanalları, terkedilmiş binalar, bodrumlar, köprü altlarında çalışmalar gerçekleştiriyor.

 

HALK SAĞLIĞI KORUNUYOR

İlaçlama çalışmaları yapılırken kullanılan malzemeler ile çevre ve halk sağlığı korunuyor. Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı tarafından önerilen ürün  ve yöntemlerin kullanıldığı ilaçlama çalışmaları ile  yaz döneminin rahat geçmesi amaçlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.