LASTİK İŞ
ismail

HALK EKİBİ 1. OLDU

20.03.2019 - 12:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALK EKİBİ 1. OLDU

Gölcük Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri Derece İle Döndü

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kocaeli kulüpler arası Halk Oyunları Yarışması Kocaeli Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda düzenlenen Kocaeli kulüpler arası halk oyunları yarışmalarında iki kategoride derece aldı.  Yarışmada Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi Minikler Düzenlemeli dalda Manisa yöresi ekibi 1. oldu. Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dalda iki derece alan Gölcük Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Manisa yöresi ile 1. olurken, Ardahan yöresi ile 3. olmayı başardı. Başarılı olan ekiplere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından kupaları verildi. Dereceye giren ekipler Zonguldak'ta yapılacak olan Grup yarışmalarında ilimizi temsil edecekler.  
Gölcük Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri Derece İle Döndü

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Kocaeli kulüpler arası Halk Oyunları Yarışması Kocaeli Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu`nda düzenlenen Kocaeli kulüpler arası halk oyunları yarışmalarında iki kategoride derece aldı. 
Yarışmada Gölcük Belediyespor Halk Oyunları Ekibi Minikler Düzenlemeli dalda Manisa yöresi ekibi 1. oldu. Yıldızlar Geleneksel Düzenlemeli Dalda iki derece alan Gölcük Belediyesi Halk Oyunları Ekibi Manisa yöresi ile 1. olurken, Ardahan yöresi ile 3. olmayı başardı. Başarılı olan ekiplere Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar tarafından kupaları verildi. Dereceye giren ekipler Zonguldak'ta yapılacak olan Grup yarışmalarında ilimizi temsil edecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.