HALIDERE PTT KAPATILIYOR

Gündem 06.06.2020 - 12:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALIDERE PTT KAPATILIYOR

2019 yılı Nisan ayında hizmete açılan Halıdere PTT şubesi kapanıyor.

Halıdereseverler gurubu sosyal medyada yaptığı duyuruda PTT’nin kapanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada  “Yıllar sonra binbir mücadele ile gelen sırf halıdereliler işlerini halletsin diye 1 tl kira alınmamasına rağmen kapatılıyor. Bizler buna göz yummayacağız ne  gerekiyorsa hangi mücadele veriliyorsa sonuna kadar mücadele edeceğiz. Konca askeri birliklerinin bile işlerini bu PTT’de yapmasına rağmen 1 tl kira alınmamasına rağmen Halıderelilere bu eziyet neden. Soruyoruz neden Halıdereli yine farklı beldelere muhtaç ediliyor. Neden Halıdereli 65 yaşındaki Emine teyze faturasını ödemek için otobüs beklemek zorunda. Kınıyoruz Halıderelilere bunu reva gören tüm yetkilileri kınıyoruz Tabelayı indirmesini engellemeye çalışan muhtarlarımıza müdahale eden görevlileri kınıyoruz. Şimdi başlıyoruz arkadaşlar herkes elini taşın altına koysun tek tek hepimiz Cumhurbaşkanımıza yazıyoruz Halıderede PTT kapatılıyor diye mağduriyetimizi Cumhurbaşkanımız kurmuş olduğu Cimer ‘e yazıyoruz”dediler.
2019 yılı Nisan ayında hizmete açılan Halıdere PTT şubesi kapanıyor.

Halıdereseverler gurubu sosyal medyada yaptığı duyuruda PTT’nin kapanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada  “Yıllar sonra binbir mücadele ile gelen sırf halıdereliler işlerini halletsin diye 1 tl kira alınmamasına rağmen kapatılıyor. Bizler buna göz yummayacağız ne  gerekiyorsa hangi mücadele veriliyorsa sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Konca askeri birliklerinin bile işlerini bu PTT’de yapmasına rağmen 1 tl kira alınmamasına rağmen Halıderelilere bu eziyet neden. Soruyoruz neden Halıdereli yine farklı beldelere muhtaç ediliyor.
Neden Halıdereli 65 yaşındaki Emine teyze faturasını ödemek için otobüs beklemek zorunda.
Kınıyoruz Halıderelilere bunu reva gören tüm yetkilileri kınıyoruz

Tabelayı indirmesini engellemeye çalışan muhtarlarımıza müdahale eden görevlileri kınıyoruz.

Şimdi başlıyoruz arkadaşlar herkes elini taşın altına koysun tek tek hepimiz Cumhurbaşkanımıza yazıyoruz

Halıderede PTT kapatılıyor diye mağduriyetimizi Cumhurbaşkanımız kurmuş olduğu Cimer ‘e yazıyoruz”dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.