HALIDERE FİZİK TEDAVİ MERKEZİ BİTİYOR

Sağlık 16.01.2017 - 10:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HALIDERE FİZİK TEDAVİ MERKEZİ BİTİYOR

Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan Halıdere’de yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyarete Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane idari kadrosu katılım gösterdi. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Halıdere’ deki inşaatla ilgili bilgiler verdi. Pehlevan, sağlık merkezinin en önemli özelliğinin, hastaneye gelemeyen hastaların evlerine gidilerek tedavilerini yapılacak olması olduğunu ifade etti.  VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEĞİZ” Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bağlı hizmet verecek olan, Halıdere Fizik Tedavi Ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde bir takım incelemelerde bulundular.  Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan değerlendirme sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Hizmete girecek olan her iki merkezde bedensel ve zihinsel anlamda, insan sağlığı için, toplum sağlığı için yeni dönemdeki sağlık politikamızın temel hizmet alanları ve merkezleri olacak. En ileri, en yeni, niteliksel olarak, hem araç hem ekipman, hem de bunu sağlayacak ve altını vurguluyorum personel hizmet kalitesi olacaktır. Sabırlı, ilgili, şefkatli bir hizmet anlayışı ile her gelen hastamıza sunulacak. Gelemeyecek, yataktan kalkamayan, hem de bu anlamda sıkıntılı olan hastalarımıza bu merkezimizin uzmanları, fizik tedavi hizmetini sunacaktır. Vatandaşımızın ayağına fizik tedavi hizmeti götürüyoruz. Sadece eve tedaviyi vermek için değil o evde onun yaşam alanında fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak, temel bakım hizmetlerini sağlamak ihtiyacı her ne ise devlet olarak karşılamak adına katkı sunacağız”dedi. HASTALAR ZİYARET EDİLDİ Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere’den sonra Donanma Ek binasında da verilen sağlık hizmet ile ilgili yerinde bilgiler verip, hastanede yatan hastalar ziyaret edildi.
Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Yüksel Pehlevan Halıdere’de yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyarete Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane idari kadrosu katılım gösterdi. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Halıdere’ deki inşaatla ilgili bilgiler verdi. Pehlevan, sağlık merkezinin en önemli özelliğinin, hastaneye gelemeyen hastaların evlerine gidilerek tedavilerini yapılacak olması olduğunu ifade etti. 

VATANDAŞIN AYAĞINA GİDECEĞİZ”
Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne bağlı hizmet verecek olan, Halıdere Fizik Tedavi Ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde bir takım incelemelerde bulundular. 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Yüksel Pehlevan değerlendirme sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Hizmete girecek olan her iki merkezde bedensel ve zihinsel anlamda, insan sağlığı için, toplum sağlığı için yeni dönemdeki sağlık politikamızın temel hizmet alanları ve merkezleri olacak. En ileri, en yeni, niteliksel olarak, hem araç hem ekipman, hem de bunu sağlayacak ve altını vurguluyorum personel hizmet kalitesi olacaktır. Sabırlı, ilgili, şefkatli bir hizmet anlayışı ile her gelen hastamıza sunulacak. Gelemeyecek, yataktan kalkamayan, hem de bu anlamda sıkıntılı olan hastalarımıza bu merkezimizin uzmanları, fizik tedavi hizmetini sunacaktır. Vatandaşımızın ayağına fizik tedavi hizmeti götürüyoruz. Sadece eve tedaviyi vermek için değil o evde onun yaşam alanında fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak, temel bakım hizmetlerini sağlamak ihtiyacı her ne ise devlet olarak karşılamak adına katkı sunacağız”dedi.
HASTALAR ZİYARET EDİLDİ
Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halıdere’den sonra Donanma Ek binasında da verilen sağlık hizmet ile ilgili yerinde bilgiler verip, hastanede yatan hastalar ziyaret edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.