HALIDERE DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

01.09.2015 - 14:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HALIDERE DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ot kesim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Halıdere yol kenarı ve Hisareyn Kara köprü Mahallesi Sağlık Ocağı çevresinde çalışmalarına devam eden Temizlik İşleri ekipleri, cadde ve sokaklarda daha temiz bir çevre oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Temizlik ekipleri, el motoru ile görsel yönden vatandaşları rahatsız eden yol kenarlarındaki otların kesim işlerine devam ediyor.   Vatandaşlar, yapılan ot kesim çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Temizlik ekiplerinin yaşanabilir bir çevre oluşturulması adına gösterdiği yoğun tempodan ötürü teşekkürlerini iletti.  
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ot kesim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gölcük Halıdere yol kenarı ve Hisareyn Kara köprü Mahallesi Sağlık Ocağı çevresinde çalışmalarına devam eden Temizlik İşleri ekipleri, cadde ve sokaklarda daha temiz bir çevre oluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda Temizlik ekipleri, el motoru ile görsel yönden vatandaşları rahatsız eden yol kenarlarındaki otların kesim işlerine devam ediyor.

 

Vatandaşlar, yapılan ot kesim çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek Temizlik ekiplerinin yaşanabilir bir çevre oluşturulması adına gösterdiği yoğun tempodan ötürü teşekkürlerini iletti.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.