LASTİK İŞ
ismail

GÜMÜŞHANELİLERDEN BAŞKANA ZİYARET

21.11.2015 - 09:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜMÜŞHANELİLERDEN BAŞKANA ZİYARET

Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Ellibeş, ziyarete gelen başta Dernek Başkan’ı Temel Şahin’e ziyaretinden dolayı duyduğunu memnuniyetini dile getirerek, şahsı ve yönetimiyle birlikte güzel işlere imza atmaya devam edileceğinin vurgusunu yaptı. Bizlerin, kültürün aynası görevi gören Derneklerimizin çalışmalarında her daim başarılı olmalarını dileyen Başkan Mehmet Ellibeş, Belediye olarak imkanlar ölçüsünde Gümüşhaneliler Derneğine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.   Dernek Başkanı Temel Şahin, Başkan Ellibeş’e kendilerine makamında ağırlamalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gümüşhaneliler Derneği’nin yapmakta olduğu ve yapacağı faaliyetler hakkında, Başkan Ellibeş’e bilgi verip, istek ve taleplerini de dile getirdiler.  
Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan ve Yönetimi, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Ellibeş, ziyarete gelen başta Dernek Başkan’ı Temel Şahin’e ziyaretinden dolayı duyduğunu memnuniyetini dile getirerek, şahsı ve yönetimiyle birlikte güzel işlere imza atmaya devam edileceğinin vurgusunu yaptı. Bizlerin, kültürün aynası görevi gören Derneklerimizin çalışmalarında her daim başarılı olmalarını dileyen Başkan Mehmet Ellibeş, Belediye olarak imkanlar ölçüsünde Gümüşhaneliler Derneğine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

Dernek Başkanı Temel Şahin, Başkan Ellibeş’e kendilerine makamında ağırlamalarından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gümüşhaneliler Derneği’nin yapmakta olduğu ve yapacağı faaliyetler hakkında, Başkan Ellibeş’e bilgi verip, istek ve taleplerini de dile getirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.