GÜMÜŞHANELİ GENÇER KAHVALTIDA BULUŞTU !

Gölcük 08.02.2016 - 21:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÜMÜŞHANELİ GENÇER KAHVALTIDA BULUŞTU !

Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bayram Kuş ve yönetimi Sömestr tatilinde olan Lise ve Üniversite öğrencilerine Yazlık Ilıca Tesislerinde kahvaltı ikramında bulundular.

Gençlik Kolları Başkanı Bayram Kuş; Göreve geldiklerinden bu yana yapmış oldukları faaliyetleri, icraatları ve ziyaretleri gençlere anlatarak bilgilendirdi. Bundan sonrada yönetim olarak faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini  dile getirdi.  Başkan Bayram gençlerin derslerinde başarılı olmalarını canı gönülden istediğini ve yarının gençleri olarak bu ülke bizlere ve sizlere emanet edilecektir bunun içinde derslerinizde en iyi öğrenci olmak zorundasınız diyerek okul hayatlarında başarılar diledi ve  Siz değerli öğrenci kardeşlerimizi de her zaman programlarımızda ağırlamaktan gurur duyarız dedi. Bununla birlikte  Başkan Bayram Kuş ülkenin doğusunda ve Diyarbakırda yaşanan olaylardan dolayı  geçen hafta Şehit olan Gümüşhaneli Teğmen Recep Erdoğana ve 2 hafta öncede yakından tanıdığımız Gölcük'lü Şehidimiz Bayram Özdere başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi ve birer Fatiha okunması için gençlerden dua istedi. Bayram Kuş kahvaltıya katılan Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Temel Şahine ve yöneticilerinden Hasan Ekize, Kemal Araça, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Kadın Komisyonu Nuran Bozkıra ve eşine, Okul müdürü Eğitimci-Yazar Ali Kemal Erene, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakıf Başkan Yardımcısı Mikail kayacıya ve Akparti Kocaeli İl yöneticisi Mali Müşavir Samet Taşdelene katılımlarından dolayı teşekkür etti  ve büyüklerine konuşmaları yapmaları içinde her birine söz hakkı verdi. Dernek Başkanı Temel Şahin bey gençlerle iç içe olmaktan onurlandıklarını aranızda olmaktan kendimizi genç htiklerini memnuniyetle dile getirdi ve geçmiş dönemlerinden bir kaç anılarını gençlere aktararak, her türlü organizasyonlarda maddi-manevi katkılarını sağlamaya hazır olduklarını dile getirerek gençlere teşekkür etti. Koaeli Vakıf Başkan Yardımcısı Mikail Kayacı da aynı şekilde gençlerin daha çok aktif olmaları gerektiğini egitimlerinde başarılı olmaları gerektiğini dile getirerek gençleri vakıf binalarında her zaman ağırlamaya hazır olduklarını dile getiridi. Gençlik kolları başkanı ve yönetimine kahvaltı organizasyonu içinde ayrıca teşekkür etti  ve Vakıf başkanı Hamit Örğüçün il dışında olmasından dolayı katılım sağlayamadığını ve siz gençlere selamımı iletmemi istedi. Gençlik kolları başkanı Bayram kahvaltı programında emeği geçen yönetici arkadaşlarına; Muhsin Çetin, Nalan Yurt, Merve Ayaz, Şerif Balaban, İbrahim Ece, Sümeyra Taşdelen, Abdurrahim Ergin, Mert Kaymak, Hasan Yakut, Nagihan Çakmak, Muharrem Ekize ve Muhammet Ali Erene teşekkür etti. Bununla birlikte Yazlık Ilıca Tesisleri işletme sahibi Dursun Batı ve çalışanlarına hizmetlerinden ötürü de teşekkür etmeyi unutmadı. Gençlik kolları kahvaltısı hatıra fotoğrafı ile pgragram sonlandı.  
Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Gençlik Kolları Başkanı Bayram Kuş ve yönetimi Sömestr tatilinde olan Lise ve Üniversite öğrencilerine Yazlık Ilıca Tesislerinde kahvaltı ikramında bulundular.

Gençlik Kolları Başkanı Bayram Kuş; Göreve geldiklerinden bu yana yapmış oldukları faaliyetleri, icraatları ve ziyaretleri gençlere anlatarak bilgilendirdi. Bundan sonrada yönetim olarak faaliyetlerine ara vermeden devam edeceklerini  dile getirdi.  Başkan Bayram gençlerin derslerinde başarılı olmalarını canı gönülden istediğini ve yarının gençleri olarak bu ülke bizlere ve sizlere emanet edilecektir bunun içinde derslerinizde en iyi öğrenci olmak zorundasınız diyerek okul hayatlarında başarılar diledi ve  Siz değerli öğrenci kardeşlerimizi de her zaman programlarımızda ağırlamaktan gurur duyarız dedi.

Bununla birlikte  Başkan Bayram Kuş ülkenin doğusunda ve Diyarbakırda yaşanan olaylardan dolayı  geçen hafta Şehit olan Gümüşhaneli Teğmen Recep Erdoğana ve 2 hafta öncede yakından tanıdığımız Gölcük'lü Şehidimiz Bayram Özdere başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diledi ve birer Fatiha okunması için gençlerden dua istedi.

Bayram Kuş kahvaltıya katılan Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Temel Şahine ve yöneticilerinden Hasan Ekize, Kemal Araça, Gölcük Gümüşhaneliler Derneği Kadın Komisyonu Nuran Bozkıra ve eşine, Okul müdürü Eğitimci-Yazar Ali Kemal Erene, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakıf Başkan Yardımcısı Mikail kayacıya ve Akparti Kocaeli İl yöneticisi Mali Müşavir Samet Taşdelene katılımlarından dolayı teşekkür etti  ve büyüklerine konuşmaları yapmaları içinde her birine söz hakkı verdi.

Dernek Başkanı Temel Şahin bey gençlerle iç içe olmaktan onurlandıklarını aranızda olmaktan kendimizi genç htiklerini memnuniyetle dile getirdi ve geçmiş dönemlerinden bir kaç anılarını gençlere aktararak, her türlü organizasyonlarda maddi-manevi katkılarını sağlamaya hazır olduklarını dile getirerek gençlere teşekkür etti.

Koaeli Vakıf Başkan Yardımcısı Mikail Kayacı da aynı şekilde gençlerin daha çok aktif olmaları gerektiğini egitimlerinde başarılı olmaları gerektiğini dile getirerek gençleri vakıf binalarında her zaman ağırlamaya hazır olduklarını dile getiridi. Gençlik kolları başkanı ve yönetimine kahvaltı organizasyonu içinde ayrıca teşekkür etti  ve Vakıf başkanı Hamit Örğüçün il dışında olmasından dolayı katılım sağlayamadığını ve siz gençlere selamımı iletmemi istedi.

Gençlik kolları başkanı Bayram kahvaltı programında emeği geçen yönetici arkadaşlarına; Muhsin Çetin, Nalan Yurt, Merve Ayaz, Şerif Balaban, İbrahim Ece, Sümeyra Taşdelen, Abdurrahim Ergin, Mert Kaymak, Hasan Yakut, Nagihan Çakmak, Muharrem Ekize ve Muhammet Ali Erene teşekkür etti. Bununla birlikte Yazlık Ilıca Tesisleri işletme sahibi Dursun Batı ve çalışanlarına hizmetlerinden ötürü de teşekkür etmeyi unutmadı. Gençlik kolları kahvaltısı hatıra fotoğrafı ile pgragram sonlandı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.