GÖLMEK SERGİLERİ AÇILDI !

21.05.2015 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLMEK SERGİLERİ AÇILDI !

Kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Halıdere ve Halıdere Kurslarının yıl sonu sergisi coşku içinde gerçekleşti.

GÖLMEK  Sergileri törenle açıldı Kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Halıdere ve Halıdere Kurslarının yıl sonu sergisi coşku içinde gerçekleşti.    Ulaşlı'da gerçekleşen Giyim, El Nakışı ve İğne Oyası kurslarının açılışına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Eda Yetgin, Yalı Mahalle muhtarı Halil İbrahim Tosun ve kursiyerler katıldı. Ayşegül Kul, Sümeyra Sayal ve Özlem Cankurt eğitiminde ki 55 kursiyer sergide hünerlerini gösterdi. Sergiye katılan başkanlar sergiyi çok beğendiklerini ifade etti.  HALIDERE ÇEYİZE ÖNEM VERİYOR Hlaıdere'de Kırkyama, El nakışı ve iğne oyası kurslarının yıl sonu sergisi yapıldı. Duygu Güner, Zeynep Gülnar, Reyhan Öztürk eğitiminde ki kursiyerler ilginç ve farklı tasarımlarıyla göz kamaştırdı. Açılışını Genel koordinatör Nihat Abiş, Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Körfez Mahalle Muhtarı Ataman Akdeniz, Yalı Mahalle Muhtarı Seyfi Eraydın yaptı. Başkan Yardımcısı Değirmenci kırkyama ürünlerini çok beğendiğini ifade ederek kursiyerleri bu yıl 5. düzenlenecek olan Kırkyama festivaline davet etti. El nakışı eğitmeni Zeynep Gülnar ise yaptığı açıklamada "Halıdere halkı çeyize çok önem veriyor. Çok güzel ürünler çıkıyor. Hanımlarımızın hepsi çok başarılı. Bize bu imkanı sağlayan Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Gölcük Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.
Kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Halıdere ve Halıdere Kurslarının yıl sonu sergisi coşku içinde gerçekleşti.
GÖLMEK  Sergileri törenle açıldı
Kısa adı GÖLMEK olan Gölcük Belediyesi Meslek Edindirme Kursları, Halıdere ve Halıdere Kurslarının yıl sonu sergisi coşku içinde gerçekleşti. 
 
Ulaşlı'da gerçekleşen Giyim, El Nakışı ve İğne Oyası kurslarının açılışına Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Eda Yetgin, Yalı Mahalle muhtarı Halil İbrahim Tosun ve kursiyerler katıldı. Ayşegül Kul, Sümeyra Sayal ve Özlem Cankurt eğitiminde ki 55 kursiyer sergide hünerlerini gösterdi. Sergiye katılan başkanlar sergiyi çok beğendiklerini ifade etti. 
HALIDERE ÇEYİZE ÖNEM VERİYOR
Hlaıdere'de Kırkyama, El nakışı ve iğne oyası kurslarının yıl sonu sergisi yapıldı. Duygu Güner, Zeynep Gülnar, Reyhan Öztürk eğitiminde ki kursiyerler ilginç ve farklı tasarımlarıyla göz kamaştırdı. Açılışını Genel koordinatör Nihat Abiş, Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Körfez Mahalle Muhtarı Ataman Akdeniz, Yalı Mahalle Muhtarı Seyfi Eraydın yaptı. Başkan Yardımcısı Değirmenci kırkyama ürünlerini çok beğendiğini ifade ederek kursiyerleri bu yıl 5. düzenlenecek olan Kırkyama festivaline davet etti. El nakışı eğitmeni Zeynep Gülnar ise yaptığı açıklamada "Halıdere halkı çeyize çok önem veriyor. Çok güzel ürünler çıkıyor. Hanımlarımızın hepsi çok başarılı. Bize bu imkanı sağlayan Halk Eğitim Müdürlüğüne ve Gölcük Belediyesine teşekkür ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.