LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR VAN CANAVARINA YEM OLDU ! 3-1

Spor 21.10.2017 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR VAN CANAVARINA YEM OLDU ! 3-1

Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta 9’uncu hafta maçını Van deplasmanında, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayan Gölcükspor, altyapı koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı maçı 3-1 kaybetti.

 Maçın ilk yarısında Berke Bıyık ile öne geçen kırmızı-siyahlılar, 30. Dakikada yediği gole engel olmayınca, ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. Maçın 2. Yarısında 3 dakikada yediği golle biranda 3-1 yenik duruma düşen Gölcükspor, maçı da bu skorla kaybetti. Gölcükspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mnda Tire 1922 Spor’u konuk edecek     İLK YARI 1-1 SONA ERDİ Van Büyükşehir Belediyespor ile Gölcükspor arasında oynanan maçı, Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yöneticilerden Hasan Uzuner ve Hasan Şahin, maçı eşleri ile birlikte izlediler. Maçı ayrıca yöneticilerden Temel Erten, Sezgin Yılmaz, Rıdvan Zengin ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan birlikte izlediler. Maç mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Gölcükspor, aradığı golü, maçın 27. Dakikasında golcüsü Berke Bıyık ile buldu ve 1-0 öne geçti. Ancak maçın 30. Dakikasında fahrettin Bıyıklı attığı gole takımına beraberliği getirdi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.   3 DAKİKADA 2 GOL YEDİK Maçın 2. Yaırısına ilk yarıya nazaran tutuk başlayan Gölcükspor, evsahibi ekibin sağlı sollu kontraataklarını karşılamakta zorlanmaya başladığı anlarda, 3 dakika içinde 2 gol birden yedi. Maçın 51. Dakikasında, ilk golün sahibi Fahrettin Bıyıklı, kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak, takımını 2-1 ön geçirdi. Bu golün şokunu üzerinden atamayan kırmızı-siyahlılar, 54. Dakikada Melik Yeğin’in attığı golle, biranda 3-1 yenik duruma düştü. Bu dakiakdan sonra başka gol olmayınca, Van Büyükşehir Belediyespor maçı 3-1 kazanarak, 16 puana yükseldi. Gölcükspor, altyapı koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı maçı 3-1 kaybederek 11 puanda kaldı ve 12. Sıraya geriledi.  Gölcükspor, ligdeki 10’uncu hafta maçını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Tire 1922 Spor ile kendi evinde oynayacak.   VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: 3 – GÖLCÜKSPOR: 1   STAT: Atatürk Stadı HAKEMLER: Hakan Ergin **, Serdar Osman Akarsu **, Ali Rıza Öztürk **. VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Onur Bilgin ***, Tahir Kurtuluş ***, Temel Taşkın ***, Fahrettin Bıyıklı ****, Mutlu İlengöz ***, Haydar Deniz ***, Zafer Özden ***, Ali Kuleli ***, Aykut Emre Yakut ***, Emrah Tacir ***, Mehmet Fuat Gölbaş **. GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül *, Emre Oral *, Devrim Aksongur *, Onur Özcan *, Selim Dedekoç *, Ömer Faruk Boz *, Cenk Cengiz *, Yunus Özdemir *, Sedat Cengiz *, Furkan Öztürk *, Berke Bıyık **. GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 27), Fahrettin Bıyıklı (Dk. 30 ve 51), Melik Yeğin (Dk. 54) ***********************  
Spor Toto 3. Lig 2.Grup’ta 9’uncu hafta maçını Van deplasmanında, Van Büyükşehir Belediyespor ile oynayan Gölcükspor, altyapı koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı maçı 3-1 kaybetti.

 Maçın ilk yarısında Berke Bıyık ile öne geçen kırmızı-siyahlılar, 30. Dakikada yediği gole engel olmayınca, ilk yarıyı 1-1 berabere tamamladı. Maçın 2. Yarısında 3 dakikada yediği golle biranda 3-1 yenik duruma düşen Gölcükspor, maçı da bu skorla kaybetti. Gölcükspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mnda Tire 1922 Spor’u konuk edecek  

 

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Van Büyükşehir Belediyespor ile Gölcükspor arasında oynanan maçı, Kulüp Başkanı Ahmet Şahin, yöneticilerden Hasan Uzuner ve Hasan Şahin, maçı eşleri ile birlikte izlediler. Maçı ayrıca yöneticilerden Temel Erten, Sezgin Yılmaz, Rıdvan Zengin ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan birlikte izlediler. Maç mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Gölcükspor, aradığı golü, maçın 27. Dakikasında golcüsü Berke Bıyık ile buldu ve 1-0 öne geçti. Ancak maçın 30. Dakikasında fahrettin Bıyıklı attığı gole takımına beraberliği getirdi ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere tamamlandı.

 

3 DAKİKADA 2 GOL YEDİK

Maçın 2. Yaırısına ilk yarıya nazaran tutuk başlayan Gölcükspor, evsahibi ekibin sağlı sollu kontraataklarını karşılamakta zorlanmaya başladığı anlarda, 3 dakika içinde 2 gol birden yedi. Maçın 51. Dakikasında, ilk golün sahibi Fahrettin Bıyıklı, kendisinin ve takımının 2. Golünü atarak, takımını 2-1 ön geçirdi. Bu golün şokunu üzerinden atamayan kırmızı-siyahlılar, 54. Dakikada Melik Yeğin’in attığı golle, biranda 3-1 yenik duruma düştü. Bu dakiakdan sonra başka gol olmayınca, Van Büyükşehir Belediyespor maçı 3-1 kazanarak, 16 puana yükseldi. Gölcükspor, altyapı koordinatörü Hüseyin Gülister ile çıktığı maçı 3-1 kaybederek 11 puanda kaldı ve 12. Sıraya geriledi.  Gölcükspor, ligdeki 10’uncu hafta maçını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Tire 1922 Spor ile kendi evinde oynayacak.

 

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: 3 – GÖLCÜKSPOR: 1

 

STAT: Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hakan Ergin **, Serdar Osman Akarsu **, Ali Rıza Öztürk **.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: Onur Bilgin ***, Tahir Kurtuluş ***, Temel Taşkın ***, Fahrettin Bıyıklı ****, Mutlu İlengöz ***, Haydar Deniz ***, Zafer Özden ***, Ali Kuleli ***, Aykut Emre Yakut ***, Emrah Tacir ***, Mehmet Fuat Gölbaş **.

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül *, Emre Oral *, Devrim Aksongur *, Onur Özcan *, Selim Dedekoç *, Ömer Faruk Boz *, Cenk Cengiz *, Yunus Özdemir *, Sedat Cengiz *, Furkan Öztürk *, Berke Bıyık **.

GOLLER: Berke Bıyık (Dk. 27), Fahrettin Bıyıklı (Dk. 30 ve 51), Melik Yeğin (Dk. 54)

***********************

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.