LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Spor 28.02.2021 - 15:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜKSPOR PFDK'YA SEVK EDİLDİ

3. Lig ekibimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta oynadığı Şile Yıldızspor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. PFDK'ya ayrıca iki kulüp çalışanı da sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamada; GÖLCÜKSPOR Kulübü’nün 25.02.2021 tarihinde oynanan GÖLCÜKSPOR-ŞİLE YILDIZSPOR Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi. HAKARETİDE SEBEP GÖSTERİLDİ GÖLCÜKSPOR Kulübü görevlisi KAAN ONAY’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca ve “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi. TEDBİRSİZ OLARAK SEVK EDİLDİ GÖLCÜKSPOR Kulübü görevlisi FAHRİ KURTULUŞ’un aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
3. Lig ekibimiz Gölcükspor geçtiğimiz hafta oynadığı Şile Yıldızspor maçı sonrası PFDK'ya sevk edildiği açıklandı. PFDK'ya ayrıca iki kulüp çalışanı da sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamada; GÖLCÜKSPOR Kulübü’nün 25.02.2021 tarihinde oynanan GÖLCÜKSPOR-ŞİLE YILDIZSPOR Misli.com 3. Lig 3. Grup müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 6/1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verildi.

HAKARETİDE SEBEP GÖSTERİLDİ

GÖLCÜKSPOR Kulübü görevlisi KAAN ONAY’ın aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 9/2 maddesi uyarınca ve “hakareti” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca 26.02.2021 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verildi.

TEDBİRSİZ OLARAK SEVK EDİLDİ

GÖLCÜKSPOR Kulübü görevlisi FAHRİ KURTULUŞ’un aynı müsabakadaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ve COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat’ın 7/11 maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.