LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR MORAL DEPOLADI

Spor 17.01.2018 - 17:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR MORAL DEPOLADI

Spor Toto 3. Lig Grup'ta ilçemizi temsil eden Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 2. Yarının ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in kendine ait Aşiyan Tesisleri'nde verdiği kahvaltıda moral depoladı.

Spor Toto 3. Lig Grup'ta ilçemizi temsil eden Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 2. Yarının ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in kendine ait Aşiyan Tesisleri'nde verdiği kahvaltıda moral depoladı. Kahvaltıya teknik heyet ve futbolcular tam kadro katılırken, yönetim kurulu üyelerinden bazıları da kahvaltıda yer aldı  Ligin 2. Yarısında ilk maçı 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Yeni Orduspor ile oynayacak olan Gölcükspor, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in verdiği kahvaltıda moral depoladı. Kahvaltıya Başkan Ahmet Şahin duruşması olduğu için katılmazken, yöneticilerden Temel Erten, Mehmet Yaşar, Sezgin Ellibeş, Emrullah Çamur, Semih Sofu, Ömer Şekerci, Zafer Birdal, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Kürşat Çakıroğlu ve Alper Öz'ün yanı sıra teknik heyet ve futbolcular tam kadro katıldı. Aşiyan Tesisleri İşletmecisi ve Gölcükspor Genel Kaptanı Temel Erten, “Takımın devre kampını yaptığı Antalya'ya yoğun işlerimden dolayı gidememiştim. Bu yüzden bana gönül koyan futbolcularıma karşı kendimi, bu kahvaltı ile affettirmek istedim. Sanırım borcumu ödedim. İnşallah hafta sonu Yeni Orduspor karşısında iyi bir sonuç alarak, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi. 
Spor Toto 3. Lig Grup'ta ilçemizi temsil eden Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 2. Yarının ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in kendine ait Aşiyan Tesisleri'nde verdiği kahvaltıda moral depoladı.

Spor Toto 3. Lig Grup'ta ilçemizi temsil eden Gölcükspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 2. Yarının ilk maçı olan Yeni Orduspor maçı öncesinde, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in kendine ait Aşiyan Tesisleri'nde verdiği kahvaltıda moral depoladı. Kahvaltıya teknik heyet ve futbolcular tam kadro katılırken, yönetim kurulu üyelerinden bazıları da kahvaltıda yer aldı 

Ligin 2. Yarısında ilk maçı 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Yeni Orduspor ile oynayacak olan Gölcükspor, dün sabah Genel Kaptan Temel Erten'in verdiği kahvaltıda moral depoladı. Kahvaltıya Başkan Ahmet Şahin duruşması olduğu için katılmazken, yöneticilerden Temel Erten, Mehmet Yaşar, Sezgin Ellibeş, Emrullah Çamur, Semih Sofu, Ömer Şekerci, Zafer Birdal, Murat Ağacan, Olcay Balaban, Kürşat Çakıroğlu ve Alper Öz'ün yanı sıra teknik heyet ve futbolcular tam kadro katıldı. Aşiyan Tesisleri İşletmecisi ve Gölcükspor Genel Kaptanı Temel Erten, “Takımın devre kampını yaptığı Antalya'ya yoğun işlerimden dolayı gidememiştim. Bu yüzden bana gönül koyan futbolcularıma karşı kendimi, bu kahvaltı ile affettirmek istedim. Sanırım borcumu ödedim. İnşallah hafta sonu Yeni Orduspor karşısında iyi bir sonuç alarak, sezonu iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.