LASTİK İŞ

GÖLCÜKSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Spor 25.07.2019 - 13:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA

Gölcükspor Basın sözcüsü Serhat Yılmaz , basında çıkan bazı haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz "Geçtiğimiz sezon takımımızda görev alan oyuncumuz Uğur Uğur ile alakalı basında yer alan haberleri üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Bilindiği üzere 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşmiş olan olağanüstü genel kurul ile Hüseyin Çardak başkanlığında yeni yönetim kurulu olarak görevi devralmış bulunmaktayız. O günden bu ana dek mali açıdan oldukça karmaşık ve yoğun bir süreç yaşamakta olan kulüp yönetimimiz geçmiş dönemden devraldığı ciddi ekonomik sıkıntılı tabloyu mali bir yapılanma ile aşmak adına yoğun çalışmalar yapılmakta iken bahsi geçen oyuncu ne başkanımız  Hüseyin Çardak ile nede diğer yönetici arkadaşlarımızla herhangi bir görüşme girişiminde bulunmaksızın kendisini çözüm arama için gayrette olan fakat kulüpte kendisine muhatap bulamayan kişi olarak göstermiş olup değerli basını ve tüm spor kamuoyunu yanıltıcı davranışta bulunmuştur. Gölcükspor kulübünü ve seçilen yeni yönetimi itibarsızlaştırma adına tek bir görüşme bile yapmadan uzlaşmayı tercih edip ter döktüğü kulüp ile görüşmek yerine tek taraflı bir girişimle konuyu hem federasyona hemde hukuk yoluna taşımak suretiyle kulübü icraya verme yolunu seçmiştir.Gölcükspor yönetimi olarak konunun seyrini gerek federasyon nezdinden gerekse adli boyutta hukukçularımız ile titizlikle takip etmekte olduğumuzu tüm spor kamuoyuna ve kentimizin bilgisine arz ederiz...
Gölcükspor Basın sözcüsü Serhat Yılmaz , basında çıkan bazı haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Yılmaz "Geçtiğimiz sezon takımımızda görev alan oyuncumuz Uğur Uğur ile alakalı basında yer alan haberleri üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.Bilindiği üzere 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleşmiş olan olağanüstü genel kurul ile Hüseyin Çardak başkanlığında yeni yönetim kurulu olarak görevi devralmış bulunmaktayız.

O günden bu ana dek mali açıdan oldukça karmaşık ve yoğun bir süreç yaşamakta olan kulüp yönetimimiz geçmiş dönemden devraldığı ciddi ekonomik sıkıntılı tabloyu mali bir yapılanma ile aşmak adına yoğun çalışmalar yapılmakta iken bahsi geçen oyuncu ne başkanımız  Hüseyin Çardak ile nede diğer yönetici arkadaşlarımızla herhangi bir görüşme girişiminde bulunmaksızın kendisini çözüm arama için gayrette olan fakat kulüpte kendisine muhatap bulamayan kişi olarak göstermiş olup değerli basını ve tüm spor kamuoyunu yanıltıcı davranışta bulunmuştur. Gölcükspor kulübünü ve seçilen yeni yönetimi itibarsızlaştırma adına tek bir görüşme bile yapmadan uzlaşmayı tercih edip ter döktüğü kulüp ile görüşmek yerine tek taraflı bir girişimle konuyu hem federasyona hemde hukuk yoluna taşımak suretiyle kulübü icraya verme yolunu seçmiştir.Gölcükspor yönetimi olarak konunun seyrini gerek federasyon nezdinden gerekse adli boyutta hukukçularımız ile titizlikle takip etmekte olduğumuzu tüm spor kamuoyuna ve kentimizin bilgisine arz ederiz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.