GÖLCÜKSPOR EYÜPSPOR'U AĞIRLAYACAK

Spor 20.08.2019 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR EYÜPSPOR'U AĞIRLAYACAK

3. Lig Temsilcimiz Gölcükspor hazırlık maçları serisinde bugün İhsaniye Stadı’nda Eyüpspor’u saat 17.00’de ağırlayacak

Teknik Direktör Taner Gülleri önderliğinde üçüncü etap çalışmalarını Kavaklı ve İhsaniye Stadı’nda sürdüren Gölcükspor’da yeni transfer takıma uyum sürecini her geçen gün aşıyor. Kırmızı siyahlı ekip üçüncü etap çalışmalarını aralıksız devam ettirirken yapılan antrenmanlarda lig başlayana kadar taktiksel çalışmalar ağırlıklı olacak.  EYÜPSPOR GELİYOR Hazırlık maçları serisini sürdüren Gölcükspor bugün İhsaniye Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Eyüpspor’u konuk edecek. İhsaniye Stadı’nda sezonun başlamasına sayılı günler kala kırmızı siyahlı ekip en ciddi sınavına bugün çıkacak. Gölcükspor bugün oynanacak hazırlık maçının ardından çalışmalarını lig başlayana kadar sürdürecek. 
3. Lig Temsilcimiz Gölcükspor hazırlık maçları serisinde bugün İhsaniye Stadı’nda Eyüpspor’u saat 17.00’de ağırlayacak

Teknik Direktör Taner Gülleri önderliğinde üçüncü etap çalışmalarını Kavaklı ve İhsaniye Stadı’nda sürdüren Gölcükspor’da yeni transfer takıma uyum sürecini her geçen gün aşıyor. Kırmızı siyahlı ekip üçüncü etap çalışmalarını aralıksız devam ettirirken yapılan antrenmanlarda lig başlayana kadar taktiksel çalışmalar ağırlıklı olacak. 

EYÜPSPOR GELİYOR
Hazırlık maçları serisini sürdüren Gölcükspor bugün İhsaniye Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak karşılaşmada 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Eyüpspor’u konuk edecek. İhsaniye Stadı’nda sezonun başlamasına sayılı günler kala kırmızı siyahlı ekip en ciddi sınavına bugün çıkacak. Gölcükspor bugün oynanacak hazırlık maçının ardından çalışmalarını lig başlayana kadar sürdürecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.