GÖLCÜKSPOR ESTABİEN'DE BAYRAMLAŞTI

Spor 28.06.2017 - 11:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR ESTABİEN'DE BAYRAMLAŞTI

Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Gölcükspor’da, Ramazan Bayramı kutlaması dün akşam saatlerinde, Estabien Kafe’de gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Başkan Ahmet Şahin ve 13 yönetici katılırken, 8 yönetici de mazaretleri nedeniyle katılmadı

8 YÖNETİCİ MAZERET BİLDİRDİ Estabien Kafe’de gerçekleşen Bayramlaşma törenine, Başkan Ahmet Şahin’in yanı sıra yöneticilerden, Temel Erten, Emirhan Yılmaz, Engin Saral, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, Zafer Birdal, Mehmet Yaşar, Olcay Balaban, Murat Ağacan, Hasan Uzuner, Bilal Savdert ve İlhan Dişli katılırıken, mazaretleri nedeniyle Ahmet Arık, Emrullah Çamur, Alper Öz, Ömer Şekerci, Akın Dilaver, Hasan Şahin, Rıdvan Zengin ve Şener Meteer katılmadı. Bayram kutlamasında ayrıca, Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, Kulüp Doktoru İbrahim Demirel ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan katıldı.    BAŞKAN ŞAHİN UMUT SAÇTI Bayram kutlamasında yönetim kurulu arkadaşlarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Ahmet Şahin, toplantıya katılan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Gölcükspor’un gücünü bu yönetimden aldığının altını çizen Başkan Şahin, yeni sezon öncesinde umut saçötı. Birlik ve beraberlik içinde, her türlü sorunun üstesinden geleceklerini ifade eden Başkan Şahin, “Öncelikli hedefimiz teknik heyetin raporu doğrultusunda, bütçemize uygun nokta transferler olacak. Artık Gölcükspor’da, bundan böyle futbolcuların istediği rakamlar değil, bizim belirlediğimişz rakamlar geçerli olacak. Ayağımızı yorgana göre uzatarak, gereksiz transferleden ve harcamalardan kaçınacağız” dedi. Bu arada, Başkan Ahmet Şahin’in konuşmasından sonra, toplantı basına kapalı olarak devam etti. 
Spor Toto 3. Lig’deki temsilcimiz Gölcükspor’da, Ramazan Bayramı kutlaması dün akşam saatlerinde, Estabien Kafe’de gerçekleştirildi. Bayramlaşmaya Başkan Ahmet Şahin ve 13 yönetici katılırken, 8 yönetici de mazaretleri nedeniyle katılmadı

8 YÖNETİCİ MAZERET BİLDİRDİ

Estabien Kafe’de gerçekleşen Bayramlaşma törenine, Başkan Ahmet Şahin’in yanı sıra yöneticilerden, Temel Erten, Emirhan Yılmaz, Engin Saral, Kürşat Çakıroğlu, Semih Sofu, Zafer Birdal, Mehmet Yaşar, Olcay Balaban, Murat Ağacan, Hasan Uzuner, Bilal Savdert ve İlhan Dişli katılırıken, mazaretleri nedeniyle Ahmet Arık, Emrullah Çamur, Alper Öz, Ömer Şekerci, Akın Dilaver, Hasan Şahin, Rıdvan Zengin ve Şener Meteer katılmadı. Bayram kutlamasında ayrıca, Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, Kulüp Doktoru İbrahim Demirel ve Kulüp Müdürü İshak Tarcan katıldı. 

 

BAŞKAN ŞAHİN UMUT SAÇTI

Bayram kutlamasında yönetim kurulu arkadaşlarına hitaben bir konuşma yapan Başkan Ahmet Şahin, toplantıya katılan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek, bayramlarını kutladı. Gölcükspor’un gücünü bu yönetimden aldığının altını çizen Başkan Şahin, yeni sezon öncesinde umut saçötı. Birlik ve beraberlik içinde, her türlü sorunun üstesinden geleceklerini ifade eden Başkan Şahin, “Öncelikli hedefimiz teknik heyetin raporu doğrultusunda, bütçemize uygun nokta transferler olacak. Artık Gölcükspor’da, bundan böyle futbolcuların istediği rakamlar değil, bizim belirlediğimişz rakamlar geçerli olacak. Ayağımızı yorgana göre uzatarak, gereksiz transferleden ve harcamalardan kaçınacağız” dedi.

Bu arada, Başkan Ahmet Şahin’in konuşmasından sonra, toplantı basına kapalı olarak devam etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.