GÖLCÜKSPOR ERZİNCAN'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

Spor 22.11.2015 - 15:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR ERZİNCAN'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, dün sezonun en uzak deplasmanlarından birisi olan Erzincan’da, 24 Erzincanspor karşısında 1-0 önde götürdüğü maçı uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere tamamlayarak, buruk bir sevinç yaşadı.

Gölcükspor bu beraberlik ile 22 puana ulaşarak, play-off potasına bir adım daha yaklaştı. Gölcükspor, ligin ilk yarısında kendi evindeki son maçında, Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak   İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI Yeni teknik direktörü Yusuf Tokuş ile 8’inci maçına çıkan Gölcükspor, üst üste başarılı sonuçlar almaya devam ederken, son oynadığı 3 maçta 2 galibiyet elde ederek 22 puana ulaştı ve play-off potasına bir adım daha yaklaştı. Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanan ve İlker Yasin Avcı’nın yönettiği maça oldukça temkinli başlayan Gölcükspor, önce rakibini durdurmayı ve daha sonra kontra ataklarla gol aramasına rağmen, aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.   GOLÜMÜZÜ KAPTAN SEZGİN ATTI Maçın 2. yarısına ilk yarıya oranla daha iyi başlayan kırmızı-siyahlılar, ilk yarıda ki ürkekliğini de üzerinden atmış bir görüntü sergiledi. Nitekim bu özgüven, Gölcükspor’a aradığı golü getirdi. Maçın 56. Dakikasında gerçekleşen Gölcükspor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan takım kaptanı Sezgin Bektaş, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra, takarlını sıklaştıran ev sahibi Erzincanspor’un ataklarına defansımız ve kalecimiz Burak izin vermedi. Ancak maç bu skorla bitecek sanılırken, maçın 85. dakikasında Fahri Genç’in golüne engel olmayınca, maç 1-1 berabere tamamlandı. Gölcükspor, ligin ilk yarısında kendi evindeki son maçında, Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak   24 ERZİNCANSPOR: 1 - GÖLCÜKSPOR: 1      STAT: 13 Şubat Stadı    HAKEMLER: İlker Yasin Avcı **, Gürcan Çalışkan **, Yusuf Bozdoğan **. 24 ERZİNCANSPOR: Ahmet Burgaz **, Enes Yılmaz **, Enver Filiz **, Murat Şimşek **, Safa Yıldırım **, Oğuz Küçük **, Burhan Coşkun **, Soner Cihan **, Yasin Dülger **, Fahri Genç **, Barış Şafak **. GÖLCÜKSPOR: Burak Kapan ***, Ensar Çetinkaya ***, Polat Güren ***, Mehmet Sayan ***, Fatih Sandallı ***, Cemal Doğu ***, Oğuzhan Demirer ***, Sezgin Bektaş ***, Bilal Şeflek ***, Yeldar Yamaç ***, Abuzer Gaffar *** GOLLER: Sezgin Bektaş (Dk. 56), Fahri Genç (Dk. 85)
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta play-off mücadelesi veren Gölcükspor, dün sezonun en uzak deplasmanlarından birisi olan Erzincan’da, 24 Erzincanspor karşısında 1-0 önde götürdüğü maçı uzatma dakikalarında yediği golle 1-1 berabere tamamlayarak, buruk bir sevinç yaşadı.

Gölcükspor bu beraberlik ile 22 puana ulaşarak, play-off potasına bir adım daha yaklaştı. Gölcükspor, ligin ilk yarısında kendi evindeki son maçında, Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak

 

İLK YARI GOLSÜZ TAMAMLANDI

Yeni teknik direktörü Yusuf Tokuş ile 8’inci maçına çıkan Gölcükspor, üst üste başarılı sonuçlar almaya devam ederken, son oynadığı 3 maçta 2 galibiyet elde ederek 22 puana ulaştı ve play-off potasına bir adım daha yaklaştı. Erzincan 13 Şubat Stadı’nda oynanan ve İlker Yasin Avcı’nın yönettiği maça oldukça temkinli başlayan Gölcükspor, önce rakibini durdurmayı ve daha sonra kontra ataklarla gol aramasına rağmen, aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

GOLÜMÜZÜ KAPTAN SEZGİN ATTI

Maçın 2. yarısına ilk yarıya oranla daha iyi başlayan kırmızı-siyahlılar, ilk yarıda ki ürkekliğini de üzerinden atmış bir görüntü sergiledi. Nitekim bu özgüven, Gölcükspor’a aradığı golü getirdi. Maçın 56. Dakikasında gerçekleşen Gölcükspor atağında, ceza sahası içinde topla buluşan takım kaptanı Sezgin Bektaş, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra, takarlını sıklaştıran ev sahibi Erzincanspor’un ataklarına defansımız ve kalecimiz Burak izin vermedi. Ancak maç bu skorla bitecek sanılırken, maçın 85. dakikasında Fahri Genç’in golüne engel olmayınca, maç 1-1 berabere tamamlandı. Gölcükspor, ligin ilk yarısında kendi evindeki son maçında, Bayburt Özel İdarespor’u ağırlayacak

 

24 ERZİNCANSPOR: 1 - GÖLCÜKSPOR: 1   

 

STAT: 13 Şubat Stadı   

HAKEMLER: İlker Yasin Avcı **, Gürcan Çalışkan **, Yusuf Bozdoğan **.

24 ERZİNCANSPOR: Ahmet Burgaz **, Enes Yılmaz **, Enver Filiz **, Murat Şimşek **, Safa Yıldırım **, Oğuz Küçük **, Burhan Coşkun **, Soner Cihan **, Yasin Dülger **, Fahri Genç **, Barış Şafak **.

GÖLCÜKSPOR: Burak Kapan ***, Ensar Çetinkaya ***, Polat Güren ***, Mehmet Sayan ***, Fatih Sandallı ***, Cemal Doğu ***, Oğuzhan Demirer ***, Sezgin Bektaş ***, Bilal Şeflek ***, Yeldar Yamaç ***, Abuzer Gaffar ***

GOLLER: Sezgin Bektaş (Dk. 56), Fahri Genç (Dk. 85)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.