LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜKSPOR BAYBURT'U AĞIRLAYACAK !

Spor 24.11.2015 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKSPOR BAYBURT'U AĞIRLAYACAK !

2015-2016 Futbol sezonun ilk yarıdaki son iç saha maçını, Pazar günü kendi evinde takipçisi Bayburt Özel İdarespor ile yapacak olan Gölcükspor, rakibini yenerek, hem arayı açmak hem de kendi evindeki son maçını kazanmak istiyor.

Kırmızı-Siyahlılar, Bayburt maçının hazırlıklarını, teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde sürdürüyor. Tokuç, ilk yarının son maçını kazanarak, moral depolamak istediklerini söyledi   Geçtiğimiz hafta sonu sezonun en zorlu deplasmanlarından birisi olan ve ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor’a konuk olan ve 1-0 önde olduğu maçı 1-1 berabere tamamlayan Gölcükspor, Pazar günü ilk yarının iç saha maçında konuk edeceği, Bayburt Özel İdarespor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Yusuf Tokuç nezaretinde sürdürüyor. Dün yapılan ilk antrenman öncesi, futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik direktör tokuş, oyuncularını Erzincanspor maçında göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek, aynı performansı Bayburt maçında sergilemelerini istedi. Genç teknik adam oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyararak, “Bayburt maçını kesinlikle hafife almanızı istemiyorum. 8 Haftadır süren yenilmezliğimizi, bu maçta da sergileyerek, ligin ilk yarındaki son iç saha maçında galibiyetle ayrılmanızı istiyorum” dedi. Öte yandan, 28-29 Kasım tarihlerinde oynanacak olan 17. Haftanın maç programı şöyle:   17. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI Niğde Belediyespor-Erzincanspor İskenderunspor-Van Büyükşehir BLD. Darıca Gençlerbirliği-Çorum BLD. Beylerbeyispor-Kastamonuspor Dardanelspor-Çatalcaspor Gölcükspor-Bayburt Özel İdare Tavşanlı Linyit-Çine Madranspor Manavgatspor-Batman Petrolspor Dersimspor-Bergama Belediyespor  
2015-2016 Futbol sezonun ilk yarıdaki son iç saha maçını, Pazar günü kendi evinde takipçisi Bayburt Özel İdarespor ile yapacak olan Gölcükspor, rakibini yenerek, hem arayı açmak hem de kendi evindeki son maçını kazanmak istiyor.

Kırmızı-Siyahlılar, Bayburt maçının hazırlıklarını, teknik direktör Yusuf Tokuş nezaretinde sürdürüyor. Tokuç, ilk yarının son maçını kazanarak, moral depolamak istediklerini söyledi

 

Geçtiğimiz hafta sonu sezonun en zorlu deplasmanlarından birisi olan ve ligde şampiyonluk mücadelesi veren Erzincanspor’a konuk olan ve 1-0 önde olduğu maçı 1-1 berabere tamamlayan Gölcükspor, Pazar günü ilk yarının iç saha maçında konuk edeceği, Bayburt Özel İdarespor maçının hazırlıklarını, teknik direktör Yusuf Tokuç nezaretinde sürdürüyor. Dün yapılan ilk antrenman öncesi, futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik direktör tokuş, oyuncularını Erzincanspor maçında göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederek, aynı performansı Bayburt maçında sergilemelerini istedi. Genç teknik adam oyuncularını rehavete kapılmamaları konusunda uyararak, “Bayburt maçını kesinlikle hafife almanızı istemiyorum. 8 Haftadır süren yenilmezliğimizi, bu maçta da sergileyerek, ligin ilk yarındaki son iç saha maçında galibiyetle ayrılmanızı istiyorum” dedi.

Öte yandan, 28-29 Kasım tarihlerinde oynanacak olan 17. Haftanın maç programı şöyle:

 

17. HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Niğde Belediyespor-Erzincanspor

İskenderunspor-Van Büyükşehir BLD.

Darıca Gençlerbirliği-Çorum BLD.

Beylerbeyispor-Kastamonuspor

Dardanelspor-Çatalcaspor

Gölcükspor-Bayburt Özel İdare

Tavşanlı Linyit-Çine Madranspor

Manavgatspor-Batman Petrolspor

Dersimspor-Bergama Belediyespor

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.