GÖLCÜKSPOR AFYONA'DAN EVİNE DÖNÜDÜ

Spor 13.08.2017 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜKSPOR AFYONA'DAN EVİNE DÖNÜDÜ

Yeni sezon hazırlıklarının 3'üncü etabını 11 Ağustos'ta gittiği Afyonkarahisarda sürdüren Gölcükspor, geçtiğimiz cumartesi günü Afyon kampını tamamlayarak, Gölcük'e geri döndü. Ayfon kampında toplam 5 hazırlık maçı yapan kırmızı-siyahlılar, 2 günlük iznin ardından yarın akşam yapacağı tek antrenman ile ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacak

TAKIM İKİ GÜN İZİNLİ 11 Günlük Afyon Karahisar kampını ttamamlayarak, cumartesi günü akşam saatlerinde Gölcük'e dönen yeşil-siyahlılar, 2 günlük bir iznin ardından, yarın akşam Kavaklı Tesisleri'nde toplanarak, ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Afyon kampında ilk olarak, BAL Ligi ekiplerinden Yeni Altındağspor ile karşılaşan Gölcükspor, bu maçı 2-1 kaybetti. Ardından, 3. Lig ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapılan maçı 3-0 kazanan Gölcükspor, 3'üncü hazırlık maçında Yozgatspor'a 2-1 yenidlikten sonra Kemerspor ile yaptığı maçı 3-2 ve son olarak oynadığı Elaziz Belediyespor maçını da 2-0 kazanarak Gölcük'e geri döndü.  SOYDAŞ KAMPTAN MEMNUN Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, 11 günlük Afyonkarahisar kampını değerlendirerek, kampın çok faydalı geçtiğini söyledi. Antrenmandan ziyade hazırlık maçları için Afyon kampını tercih ettiğinin altını çizen Soydaş, “Oynadığımız 5 hazırlık maçında, futbolcuların form durumlarını ve mücadle güçlerini yakından görme fırsatım oldu. Bu kamp ve hazırlık maçları, lig kadrosunu oluşturmamda büyük bir önem arz ediyordu. Hazırlık maçlarında, alınan sonuçlardan çok, ortaya koyduğumuz futbol benim için önemliydi. Ama genel anlamda Afyon kampı çok yararlı oldu ve çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Ben Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kuruluna bu kamp imkanı teşekkür ediyorum” dedi. 
Yeni sezon hazırlıklarının 3'üncü etabını 11 Ağustos'ta gittiği Afyonkarahisarda sürdüren Gölcükspor, geçtiğimiz cumartesi günü Afyon kampını tamamlayarak, Gölcük'e geri döndü. Ayfon kampında toplam 5 hazırlık maçı yapan kırmızı-siyahlılar, 2 günlük iznin ardından yarın akşam yapacağı tek antrenman ile ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacak

TAKIM İKİ GÜN İZİNLİ
11 Günlük Afyon Karahisar kampını ttamamlayarak, cumartesi günü akşam saatlerinde Gölcük'e dönen yeşil-siyahlılar, 2 günlük bir iznin ardından, yarın akşam Kavaklı Tesisleri'nde toplanarak, ligin ilk maçı olan Yeni Orduspor maçının hazırlıklarına başlayacak. Afyon kampında ilk olarak, BAL Ligi ekiplerinden Yeni Altındağspor ile karşılaşan Gölcükspor, bu maçı 2-1 kaybetti. Ardından, 3. Lig ekiplerinden Yeni Altındağspor ile yapılan maçı 3-0 kazanan Gölcükspor, 3'üncü hazırlık maçında Yozgatspor'a 2-1 yenidlikten sonra Kemerspor ile yaptığı maçı 3-2 ve son olarak oynadığı Elaziz Belediyespor maçını da 2-0 kazanarak Gölcük'e geri döndü. 

SOYDAŞ KAMPTAN MEMNUN
Gölcükspor Teknik Direktörü Ramiz Soydaş, 11 günlük Afyonkarahisar kampını değerlendirerek, kampın çok faydalı geçtiğini söyledi. Antrenmandan ziyade hazırlık maçları için Afyon kampını tercih ettiğinin altını çizen Soydaş, “Oynadığımız 5 hazırlık maçında, futbolcuların form durumlarını ve mücadle güçlerini yakından görme fırsatım oldu. Bu kamp ve hazırlık maçları, lig kadrosunu oluşturmamda büyük bir önem arz ediyordu. Hazırlık maçlarında, alınan sonuçlardan çok, ortaya koyduğumuz futbol benim için önemliydi. Ama genel anlamda Afyon kampı çok yararlı oldu ve çok faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Ben Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetim kuruluna bu kamp imkanı teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.