GÖLCÜKLÜ GENÇLER KAÇKARLAR DA !

Gölcük 23.07.2015 - 23:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

GÖLCÜKLÜ GENÇLER KAÇKARLAR DA !

Gölcük'ün iki başarılı genci Ahmet Kurt ve Günay Tan, tatil için Kaçkarları seçtiler..

AKMET Fıskıye Havuz Sistemleri'nin sahibi, belediye eski meclis üyesi Ahmet Kurt ve MODEM Mobilya'nın ortaklarından Günay Tan, yaz tatili için Karadenizi tercih etti. Aileleri ile karadeniz turuna çıkan iki başarılı genç, Kaçkarlar da 2 bin 2800 metre yükseklikteki Avusor Yaylasına da çıktılar. Bir yanda kar diğer yanda güneşin bir arada bulundauğu Avusor Yaylasına hayran kalan Kurt ve Tan, buz gibi suyu olan göle girerek yüzmekten de çekinmediler.  
Gölcük'ün iki başarılı genci Ahmet Kurt ve Günay Tan, tatil için Kaçkarları seçtiler..

AKMET Fıskıye Havuz Sistemleri'nin sahibi, belediye eski meclis üyesi Ahmet Kurt ve MODEM Mobilya'nın ortaklarından Günay Tan, yaz tatili için Karadenizi tercih etti. Aileleri ile karadeniz turuna çıkan iki başarılı genç, Kaçkarlar da 2 bin 2800 metre yükseklikteki Avusor Yaylasına da çıktılar.

Bir yanda kar diğer yanda güneşin bir arada bulundauğu Avusor Yaylasına hayran kalan Kurt ve Tan, buz gibi suyu olan göle girerek yüzmekten de çekinmediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.