LASTİK İŞ
ismail

''GÖLCÜK YATIRIMLARI İLE HAYATA DEĞER KATACAK''

Gündem 23.09.2020 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''GÖLCÜK YATIRIMLARI İLE HAYATA DEĞER KATACAK''

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, ile Gölcük’de yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri görüştü. DONAMA KENTİ GÖLCÜK YATIRIMLARI İLE HAYATA DEĞER KATACAK  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “ Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile Gölcük’te yapımı devam eden projelerin durumunu ve şehrimizin geleceği için neler yapabileceğimizi konuştuk. Donanma kenti Gölcük; yeni proje ve yatırımlarla hayata değer katmaya devam edecek”dedi..

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, ile Gölcük’de yapımı devam eden ve yapılacak olan projeleri görüştü.


DONAMA KENTİ GÖLCÜK YATIRIMLARI İLE HAYATA DEĞER KATACAK

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “ Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile Gölcük’te yapımı devam eden projelerin durumunu ve şehrimizin geleceği için neler yapabileceğimizi konuştuk. Donanma kenti Gölcük; yeni proje ve yatırımlarla hayata değer katmaya devam edecek”dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.